Forgalmi vizsgán lehet kérni ezeket nyugtatásként?
Figyelt kérdés
5 nap múlva vizsgázok, kicsit izgulok már most és azon gondolkodtam, hogy (B kategóriás) forgalmi vizsgán lehet-e kérni a vizsgabiztost hogy egy kis stresszoldóként berakhatnék-e vizsgán egy pár jó zenét amiről régi kellemes emlékek jutnak eszembe pl: Rocky- The Eye of the Tiger, vagy Kék osztriga bár, stb.
Vagy olyat h beraknék a hátsó ülésre egy kedvenc kabalámat, pl.: vasvellát :D
Vagy hasonló ötlet? :D
2011. dec. 17. 20:08
1/8 anonim 

válasza:

nem
amúgy ne is haragudj, de ha egy rohadt forgalmi vizsgán stresszelsz, akkor hogy fogsz vezetni egyedül?
2/8 A kérdező kommentje:
2011. dec. 17. 20:20
3/8 atilis 

válasza:

Persze, sőt még az ágyadba viszik a reggelit, meg az újságot is.
4/8 anonim 

válasza:

nem, nem más egyedül vezetni, illetve más, sokkal nagyobb felelősség és stressz - nem tudom ti mazsolák mit képzeltek mennyire fasza meg egyszerű vezetni - én nagyon jó sofőr vagyok, tegnap mégis balesetem volt, pedig nagyon sok év és sok-sok tízezer kilométer van a hátam mögött
5/8 anonim 

válasza:

Inkább el se menj vizsgázni, ha ilyenek "kellenek" neked...
6/8 anonim 

válasza:

Hogyaviharbane, kedvenc zene szólhat, készíts be még magadnak egy kis üdítőt, anyukád meg süthetne mondjuk pogácsát is mellé. Félúton pedig nyugodtan állj félre egy cigiszünetre...
VIZSGÁD lesz könyörgöm, nem bugyiklub!!!!!!!!
8/8 anonim 

válasza:

Mindenki stresszel a vizsgán,próbáld meg kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!