Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó nekem a yamaha tzr 50?

Jó nekem a yamaha tzr 50?

Figyelt kérdés
augusztusban leszek 14 éves akkor leteszem a jogsit és szeretnék venni egy yamah tzr 50 -t előtte simsonnal motoroztam és nemtudom hogy jó e nekem ha nem jó akkor ajánljatok lécc valami mást 165 cm vagyok és 55 kiló max egymilió lehet ruhával együtt előre is köszi:)
2011. dec. 26. 19:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A szépség relatív, de nem tudom ki beszélt most erről...
2011. dec. 27. 14:29
 12/13 finalman válasza:

1. Én is gyorsaságit szerettem volna 50ccm be de nem jött össze. Szerintem is nagyon jó gépek.

2. Ruha szived ügye.

3. Ne vegyél újjat mert 2 év után kidobodd és akk meg elment egy millád és nem lesz 125. re vagy kocsira később zsé ( bár látom ez nem gond arra)

Ink vegyél egy használtat mert már 400K ból veszel egy 2009 2010 est is akár.

4. Meggondolnám hogy TZR-t veszek e vagy ink

Aprilia RS 50

Derbi GPR 50 (nekem ez tetszik legjobban)

5. Jól gondold meg mert hogy mit veszel és mire kell és mennyit fogod használni.

2012. jan. 16. 14:20
 13/13 anonim válasza:

Én yamaha tzr 50 tulaj vagyok !:) Simsonal kezdtem én is !

Szóval van viszonyitásom :)

Fogyasztás nekem max 4-4.3 liter de én nem nyugdijasan közlekedek :) Kilehet vele jönni 3-3.5 el is de akkor nem kell nagyon pörgetni! :D

Utazója nekem 80 Km/h Nekem van rajta egy Arrow sportkipufogó!

Nekem váltás ilyesmivel nem volt gondom az első perctől kezdve ! Arra kell figyelni hogy még ismerkedsz a géppel csak óvatosan húzogasd neki mert ha elhadja azt a 7 ezres tartományt megindul mintha "valagbarugták" volna :) Ilyenkor kell fogni az embernek a motort mert kanyarból kigyorsításkor hajlamos kicsit megcsúszni és gyorsan megvan a baj ! Tzr-nek egy típushiba az idomok gyorsan törnek valamint a Km óra elektronikus és hajlamos a jeladója behányni ezáltal nem méri a km-t ennek javítását nem tudom de kb 30 ezer és hiába raksz bele újat akár az első 10 km után meghalhat az is (elégénagytipushiba).

Ha rám hallgatsz nem veszel drágában max 350-400 ért . Nem éri meg drágában mert sokat buksz, a többi pénzt megmond meg faterodnak rakja el neked "25"-ös nagytesóra ;) Én 185 vagyok és 70kg nekem kényelmes , haverom is kb ien 150-160 és neki a "lábújhegyen" ért le a lába, de ez biztos variálható !

Szerintem egy megbízható motor ! 1 éve van meg a kis gép de semmi problémám nem volt eddig vele (kopp-Kopp) Pedig nem tudni menyi km van benne(nem mér a km óra) és még mindig bátran beállok a lámpánál a tuning"robeszek" mellé ;) Ha kifgosz egy télleg kevés km-est , megadod neki a jó minőségű oljat stb sokáig társad lesz ! :)

Remélem sokat segítettem ! Sok sikert a motorhoz és a jogsihoz! Olcsó benzint , gumi fákat ;))

2012. jan. 19. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!