Jó nekem a yamaha tzr 50?
Ha csak aszfaltúton akarod használni, akkor igen! Meg ha egymilliót szánsz az egészre akkor feltételezem, hogy szarjátok a pénzt, szóval tankolni is lesz pénzed, meg alkatrészekre is. Mellesleg 165 centis kisgyereket nem ültetnék föl egy akkora motorra. "ruha" meg 50 köbcentis motorra nem kell. Az is bőven megteszi ami épp rajtad van.
2011. dec. 26. 19:34
Nagyon jó, hogy a biztonság is fontos neked. (Ruha)
Bőven jó lesz, a lábad simán leér. És, hogy a fenébe ne kéne egy 50esre, simán megy 100at, annál már elég szépet lehet esni. De ha csak 60nal elcsúszol is oda a fél testeden a bőr.
2011. dec. 26. 19:47
3/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
meg tudjátok mondani hogy mennyit eszik és mit kell ellenőrizni ,karbantartani mik a gyenge pontjai
Szerintem így szimó után valami használtat kellene venni, mert 1 millát rákölteni sztem felesleges, majd később egy nagyobbra igen. Használtan meg feleennyiért (vagy még olcsóbban vehetsz egy tzr-t.
2011. dec. 26. 19:52
5/13 A kérdező kommentje:
nekem a szimónál elegem lett a használt motorokból itt egykarc ott egy hegesztett berugókar.. meg minek vegyek olcsóbbat apám azt mondta max ennyiért vesz motort a maradék pénzt úgyse kapom meg azért nem akarok olcsóbbat
Ruhán és bukón nem szabad spórolni! Főleg ha kezdő vagy, gyorsan megvan a baj, megijedsz, berántod az első féket és már megy is ki alólad a gép. Vagy hideg az aszfalt, elmegy a hátulja, nem bírod megfogni és már csúszol is. Hidd el, nem azért mondja mindenki a ruhát, mert annyira unatkoznak. Van alapja.
2011. dec. 26. 21:03
7/13 A kérdező kommentje:
jól tudok motoroznisimsonnal sokatmentem én ruhára kb 100 at gondoltam költeni
8/13 A kérdező kommentje:
és hanem veszek ruhát nem kapok motort ha meg már veszek ruhát akkor normálisat
A 2 motor nem egy kategória. Nem az erő miatt, mert kb semmivel nem erősebb a TZR, mint egy jó állapotú Simson.
Először is a súly. Egy Simson 70-75kg, egy TZR meg 100. Aztán a fékek. Ha bepánikolsz, mert kikanyarodnak eléd, Simsonnál betéped az elsőt és elkezdesz lassulni. TZR-nél szintén betéped az elsőt, és elkezdesz ugyan lassulni, de már az aszfalton, a kikerülendő objektum felé csúszva. Aztán lehet, hogy még a motor is eltalál. Akkor sem lennél még tapasztalt, ha 2-3 éve motoroznál Simsonnal a városban, jogsival. Az lehet, hogy úgy érzed, hogy el tudsz indulni, meg meg tudsz állni egy előre kiszemelt tereptárgy előtt, de a forgalomban ez a tudás elég kevéske. De majd rájössz erre a forgalmi vizsgán. Ha eljutsz odáig.
2011. dec. 27. 11:20
10/13 A kérdező kommentje:
a simson akármennyire szépen van lefestve vagy akármit csinálsz vele sokkal szarabbul néz ki mint a tzr radásul a tzr új és mindenben jobb mint a simson nem véletlebül akarok új motort
Kapcsolódó kérdések: