A fiatalok körében miért gáz olcsó fenntartású kis autókat vásárolni?
Kedves T5,vagy miféle semmitmondó neved van!
1: Képzeld igen.
2: Város! Piros lámpa,kereszteződés.. Stb: Megvan? Falun laksz? Pályabuzsi sofőr vagy?
3: Nem utazok,haladok. Utazzál te,gyönyörködj magadban.
4: Biztos.
Választ a kérdezőnek írtam,viccesnek is talál. Vagy nem.
Boldog karácsonyt!!
Személyeskedj nyugodtan, ha kifogytál az indokokból. T5 igen, nicknév. Pannónia után szabadon. De ha szeretnéd akkor a Volvo is használta az izmosabb motorjaihoz, ha neked az közelebb áll a szívedhez. Azért mert nem tudsz valamit, azért még nem a másik a hülye.
1. Megnzéném azt a nőt aki csak egy szutyok kisbuszra nedvesedik. Mert ez úgy jött ki, hogy CSAK az autó miatt jött össze veled.
2.Város! Piros lámpa,kereszteződés.. Stb: Megvan? Megvan igen. Mi van? Lámpánál legyorsulod az 525-ös BMW-t? Vagy a 2.6-os Audit? Vagy mivan? Ja, hogy kisebb a fordulóköröd mint a 7-es BMW-nek? Komolyan nem értem mire akartál kilyukadni ezzel. Nem falun. NEKED vidéken, mert a tróger pestinek minden vidék ami nem BP, bár város. És ha falunk laknék, vagy ott lakik valaki? Tényleg ilyen prosztó vagy, vagy csak kifogytál az ötletekből?
Nem vagyok "pályabuzsi" sofőr.
3. Engem nem szoktak előzgetni érdekes módon....
4. Elhiszem. Komolyan.
...viccesnek is talál. Vagy nem. Hm?
Neked is!
Nem pesti vagyok. Lámpánál nem gyorsulok,nem tudok harcolni a kis autóval. Inkább a helyzetelőnyömet használom ki.
Szép a nickneved. Nem a Volvo 5 hengerese jutott eszembe róla,inkább a Terminátor 5 része.
Hát,nem is a buszra nedvesedett,elhiheted.. :) Vagy elhitted?
:))))
Jó neked,ha nem előzgetnek,mindenhol te haladsz elöl.. :)
És nem kéne télen ablakmosót sem venned,Meg a balos tükröt sem kéne használnod.. :)
Nem gondolok itt azokra a szerencsétlenekre,akiket utolérsz.. :)
Na mindegy,maradjunk a kérdésnél:
Valakinek jó,valakinek nem.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!