Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A fiatalok körében miért gáz...

A fiatalok körében miért gáz olcsó fenntartású kis autókat vásárolni?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és egyértelműen megfigyelhető a környezetemben, hogy aki olcsón fenntartható kis autót vesz, az rögtön le van hurrogva, hogy "húúúú annyié má audit is adnak". Én pl. 1,2 milláért vettem egy viszonylag fiatal dízel Corsát, persze ez nagyon gagyinak számít azok körében, akik ennyiért 3x ennyi idős 10x ennyi km-t futott, dupla ekkora motorral szerelt Audi A6-ot vennének. Persze csak vennének, ugyanis a fenti hozzáállás miatt jellemzően nincs rá pénzük. Nekem munkába járni kell az autó, azt pedig igyekszik az ember olcsón megoldani. Miért van, hogy amikor ennyire rosszul élünk, ez a hozzáállás még mindig lenézettnek számít?
2011. dec. 26. 09:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
63%

Kedves T5,vagy miféle semmitmondó neved van!

1: Képzeld igen.

2: Város! Piros lámpa,kereszteződés.. Stb: Megvan? Falun laksz? Pályabuzsi sofőr vagy?

3: Nem utazok,haladok. Utazzál te,gyönyörködj magadban.

4: Biztos.

Választ a kérdezőnek írtam,viccesnek is talál. Vagy nem.

Boldog karácsonyt!!

2011. dec. 26. 19:19
 32/40 anonim ***** válasza:
30%
Kedves utolsó. Arra nem gondoltál esetleg, hogy ők éppen nem siettek? xDxDxDxD Különben biztos, hogy nem hagytad volna ott őket. De aki nem siet, azt egy trabantal is ott hagyod, hiába megy Ferrarival. Remélem érted.
2011. dec. 26. 19:34
 33/40 T5- ***** válasza:
43%

Személyeskedj nyugodtan, ha kifogytál az indokokból. T5 igen, nicknév. Pannónia után szabadon. De ha szeretnéd akkor a Volvo is használta az izmosabb motorjaihoz, ha neked az közelebb áll a szívedhez. Azért mert nem tudsz valamit, azért még nem a másik a hülye.

1. Megnzéném azt a nőt aki csak egy szutyok kisbuszra nedvesedik. Mert ez úgy jött ki, hogy CSAK az autó miatt jött össze veled.

2.Város! Piros lámpa,kereszteződés.. Stb: Megvan? Megvan igen. Mi van? Lámpánál legyorsulod az 525-ös BMW-t? Vagy a 2.6-os Audit? Vagy mivan? Ja, hogy kisebb a fordulóköröd mint a 7-es BMW-nek? Komolyan nem értem mire akartál kilyukadni ezzel. Nem falun. NEKED vidéken, mert a tróger pestinek minden vidék ami nem BP, bár város. És ha falunk laknék, vagy ott lakik valaki? Tényleg ilyen prosztó vagy, vagy csak kifogytál az ötletekből?

Nem vagyok "pályabuzsi" sofőr.

3. Engem nem szoktak előzgetni érdekes módon....

4. Elhiszem. Komolyan.

...viccesnek is talál. Vagy nem. Hm?

Neked is!

2011. dec. 26. 19:38
 34/40 anonim ***** válasza:
Van aki siet,van aki nem. Látszik. Van akinek van esze,van akinek nincs. Ez is látszik.
2011. dec. 26. 19:39
 35/40 anonim ***** válasza:

Nem pesti vagyok. Lámpánál nem gyorsulok,nem tudok harcolni a kis autóval. Inkább a helyzetelőnyömet használom ki.

Szép a nickneved. Nem a Volvo 5 hengerese jutott eszembe róla,inkább a Terminátor 5 része.

Hát,nem is a buszra nedvesedett,elhiheted.. :) Vagy elhitted?

:))))

Jó neked,ha nem előzgetnek,mindenhol te haladsz elöl.. :)

És nem kéne télen ablakmosót sem venned,Meg a balos tükröt sem kéne használnod.. :)

Nem gondolok itt azokra a szerencsétlenekre,akiket utolérsz.. :)

Na mindegy,maradjunk a kérdésnél:

Valakinek jó,valakinek nem.. :))

2011. dec. 26. 19:49
 36/40 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs kétségem afelől, hogy jó döntést hoztam! Csak kíváncsi voltam, hogy másoknak mi a véleménye erről a témáról, és szándékomban állt egy kis vitát generálni! A jelek szerint sikerült is. Semmivel nem lennék előrébb egy ugyanilyen értékű Astrával! Másfél literrel többet eszik, és ugyanennyi pénzért egy évekkel öregebb, legakottabb állapotút kapok. Egyébként fater is évek óta hasonló elven vásárol autót, és az elmúlt 20 év-1 millió km során sosem kellett saját autót hazavontatni, vagy meghibásodás miatt javítani. Csak kopó alkatrészeket cserélt. Na csináld ezt meg 15 éves Audikkal!
2011. dec. 26. 19:53
 37/40 A kérdező kommentje:
Ja hozzá tenném, hogy ezt az utóbbit úgy hozta, hogy végig francia autókkal járt! Ironikus mi?
2011. dec. 26. 20:11
 38/40 anonim ***** válasza:
Aha. Tök jó, hogy a kereskedők csak mást b@sznak át, ők mindig problémamentes autókkal közlekednek! :)
2011. dec. 26. 20:34
 39/40 anonim ***** válasza:
hülyeség ezen vitázni:) szerintem jól döntöttél kérdező! ha nincsen pénzed fenntartani egy bmwt vagy egy mercit vagy audit akkor felesleges is venni aztán a szervizen meg benzinen spórolni...mert én nem a bmwseket utálom hanem inkább azokon nevetek akik bmwt vesznek aztán spórolnak a szervizzel meg a kúton is 5litert tankolnak csak mert annyit eszik:) szeretem a bmwket főleg a régi e30ast de egy oldtimert(pl 2002) is simán elfogadnék HA lenne pénzem fentartani. A másik nagy probléma magyarországgal hogy 99%ban spórolnak a szervizen tényleg..nem cserélik gyakran az olajat, és egy ilyen bmwnél nagyon fontos a szervíz és rendszeres olajcsere..ezért romlik el leggyakrabban egy bmw...ha rendes volt a gazdája és odafigyelt rá és nem spórolt a szerviznél akkor az elmegy 1millió kilómétert is:) lehet hogy a kérdező tudott volna venni egy jó állapotú, x éves bmwt ezért de szerintem nem tudta volna rendesen fentartani.
2011. dec. 29. 14:51
 40/40 A kérdező kommentje:
Fenn tudnám tartani a BMW-t, csak nem akarom:)
2011. dec. 29. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!