Ez jó csajozós autó? Mi a neve és évjárata az ilyen autónak?
Van 6 millió ft-m, majd idővel szeretnék ilyet venni, de nem tudom a nevét. Talán 70 es évekbeli au, da nagyon frankó nekem. Ja igen, 1:02 nél látható 2-3 mp erejéig.
http://www.youtube.com/watch?v=2V_qnsnRcoU
19.vagyok
Tudom,hogy ezek legendásan egyszerűek,de ha mégis valami elromlana/eltörne/elkopna rajta nem túl egyszerű hozzájutni szerintem:D
a videóban látható autó mai megfelelője: [link]
Dodge Challenger. Biztos, hogy menő, csajozós amerikában "muscle car" 3.6-liter Pentastar V-6 engine's 305 horsepower. Maga az autó nem biztos, hogy drága külföldön, de a regisztrációs adó + kötelező bizt. miatt drága lehet honosítva és a fenntartási is költséges, vagy 15 liter/100 Km-t mondanék. De van 5.7-liter HEMI® V-8-assal is (376 LE) ami még többet fogyaszt. Sztem vagy 20-25L/100 Km. Csak akkor vegyél ilyet, ha ezt átgondoltad, és úgy is érzed, képes vagy fenntartani.
nem neztem vegig a videot mert nem vagyom ilyen brutalis kepekre, de az eleje nekem tul sotet volt, hogy megiteljem milyen auto.
tegnap 01:11, az uj Dodge Challengerek egyaltalan nem fogyasztanak olyan sokat, mint 30evvel ezelotti tarsaik. Nekem a V8as model van es az MDS normalis kozlekedes mellett a 8hengerbol 4et kikapcsol es a fogyasztasa megkozeliti egy Honda Accord fogyasztasat. (persze ilyen autoval nehez 'normalisan' kozlekedni, de orszaguton, egyenletes tempoval siman kijon a 9es fogyasztas 100km-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!