Ez jó csajozós autó? Mi a neve és évjárata az ilyen autónak?
Van 6 millió ft-m, majd idővel szeretnék ilyet venni, de nem tudom a nevét. Talán 70 es évekbeli au, da nagyon frankó nekem. Ja igen, 1:02 nél látható 2-3 mp erejéig.
http://www.youtube.com/watch?v=2V_qnsnRcoU
8 literes az összlökettérfogata. Ha raksz bele nagy kompresszort, akkor mehetsz drag versenyekre. (hemi motorból építenek amatőr csapatok dragverdát.
Utolsónak:
Mivel a Cuda nem mai gyerek (70-es évek csodaterméke), ezért az elektronikai rész ki is merül a gyújtásban és a fényszóróban (addig nem áll le, amíg el nem törik valami). Aki látott már 1x-2x benzinmotoros autó motorját közelről, az tudja mihez kell nyúlni hiba esetén. Mechanikai hibákat könnyű észrevenni. Ha nem kell váltót vagy motort cserélni simán ki tudom javítani a hibát (volt mikor a szíjjas zsigulin nylon harisnyával oldottam meg a generátor üzemelését). Ehelyett egy mai autó motorja teljesen le van burkolva műanyaggal. Nem is látod a hiba okát (ami gyakran elektronikai). Egy zsigulit bár mikor megjavítok neked egy 14-17-es kulccsal, egy kombinált fogóval és egy lapos fejű csavarhúzóval (ez érvényes a Hemire is, persze eredeti állapotban). A legújabb pl. Ford Focus-hoz nem is tudnák hozzányúlni (motorhiba esetén). Azt számítógép nélkül meg se lehet javítani (és a javítás is az adott alkatrész cseréjével történik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!