Menyibe kerülne opel astrta 1.7 csak gyűrűzése? Munkasij nélkül?
Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 19:13
1/11 anonim válasza:
hát ha nagyon kóklerül visszaöntik a régi olajat, fagyállót, visszateszik a régi szíjat, csapágyakat akkor egy 20asból megvan (10-15e a gyűrű garn. 5e a hengerfejtömítés, na jó még egy szelepfedél tömítés is belefér)
2/11 A kérdező kommentje:
olajat 1000 kmerel ezelőtt cseréltem szíjakat is,viz is most lett
2011. dec. 22. 19:56
3/11 anonim válasza:
Okés. Akkor 20-25körül megvan az anyag ;)
4/11 anonim válasza:
Ha már megbontod, szerintem cserélj szíjat, mégha jó állapotban is van.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen erre voltam kíváncsi ment a zöld kéz.még az érdekel ,hogy szerintem ez lehet a baja mert hidegben lehetetlen begyújtani viszont ha meleg elsőre gyújt és szerelőm ezt javasolta.mennyire tartós ez amúgy?
2011. dec. 22. 20:59
6/11 anonim válasza:
Lehet ettől is igen. Biztos megnézte az izzitógyertyákat is azért mondta. Kompressziót mért? Ha jól megcsinálja, és rendszeresen van szervizelve akkor sztem újabb 80-100e-et elmegy.
7/11 anonim válasza:
am a neten fent vannak a nagyobb alkatrészboltok árai.
shop.bardiauto.hu
unixauto.hu
langauto.hu
meteor.hu
8/11 A kérdező kommentje:
köszi,igen azokat megnézte mind jól működik.most tankoltam bele jobb minőségű üzemanyagot ha reggel nem gyújt szolok neki,kompresziot még nem mértük de szerintem az lesz a baj.
2011. dec. 22. 21:19
9/11 anonim válasza:
esetleg dermedésgátlót önthetsz még a gázolajhoz. Az is segít egy kicsit :)
10/11 A kérdező kommentje:
köszi mindent megtudtam ami érdekelt :)
2011. dec. 22. 21:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!