Valaki megmondaná nekem egy minarelli AM6 os blokk adatait? Hány LE lehet meg stb. Thanks
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 23:02
11/15 jlaszlo81 válasza:
80CCM KTM EM 1986 25 PACI VOLT!!!
12/15 anonim válasza:
Sokan nem vagytok tisztában azzal hogy magyarországon vagyunk :) ami azt jelenti hogy a kőzlekedési hatóság és a rendőrség nem fordít nagy igényt a járművek papírjaira. Egy Aprilia rs125 valóban 30ló körül mozog de attol a forgalmijában az áll hogy 15lóerős. Sok autó is úgy járkál az utakon hogy a forgalmiban leírt adatok nem egyeznek meg a tényleges adatokkal. Pl van egy BMW 520I-m az áll a forgalmiba hogy 2ezres motor van benne és 150ló erő, miközben a valóságban 2.5ezres a motorja ami 200 ló erő. A szőke rendőrnénik meg azt se tudják hogy eszik-e vagy isszák.Ugyhogy tok mindeggy milyen motor van benne nem fogják fékpaddal lemerni hogy hany lo erős.
13/15 BIGboy062 válasza:
az okos embernek aki azt mondta hogy egy 125 ccm 15le gratulálni tudok csak max a 4t de még az se . az ellőttem lévő pedig jól mondta a rendőr nem tudja hogy hány le .ja és mellesleg ktm sx 125 2t 45 le :)
14/15 anonim válasza:
Hogy lehet 16kw 30lo azt mondjatok mar meg?a 16kw az nagyon max 21lo nem 30. De segitek 1kw az 1.34 ló. Sziveseb
15/15 Krómgyűrű válasza:
Egy 125-ös ETZ, ami 2T az 10-12 LE körül van. A 250-es testvére pedig 21 paci.
De nem is akarom hasonlítgatni a 80-as évek motorjait a mai zümmögőkhöz. Csak úgy viszonyításképpen írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!