Mi a véleményetek a régi BMW-ékről és arról amikor
egy pasi szinte már szerelmes a kocsijába?
Ez így van ahogy az utolsó mondja.Jó érzés kiállni egy szépen karbantartott , tiszta , autóval és jó érzéssel tölt el amikor megnézik megdicsérik és irigykednek rá.Főleg nálam aki autóval megy mindenhova , már izgatott vagyok amikor nyitom a kaput.
2011. dec. 19. 13:43
12/22 A kérdező kommentje:
Oké:) akkor csak nekem furcsa ez:) bár lehet azért mivel még jogsim sincs annyira nem vonz ezaz autó téma:)
Nagyon egyszerű a történet:
Egy jó autóval, annyi nőm lesz, ahányat csak akarok!!
Egy nő viszont azon van, hogy egy autóm se legyen...
2011. dec. 19. 19:19
13-as megmondta a lényeget, főleg az utolsó sor az!
2011. dec. 19. 20:09
Akkor kéne aggódnod, ha Suzukija lenne és arra költene annyit. :D
2011. dec. 20. 08:49
Úgy látszik tényleg minden nő egyforma az én barátnőm is olyan mint te kérdező azt hiszi már néha hogy jobban szeretem a kocsimat mint őt mert én is elég sokat költök rá:D
2011. dec. 21. 19:09
Találkozókra szokott vele járni, akkor még inkább érthető a dolog...
De gondolom melyik BMW-ről lehet szó, és háát az egy olyan kocsi, hogy mindig szebbé szeretné tenni a tulaja... ;)
2011. dec. 21. 19:56
18/22 A kérdező kommentje:
Persze jár találkozókra, na egy egy olyan előtt egy hétig "csinosítja" De nekem akkor is az már sok volt mikor azt mondta rá, hogy olyan mint egy nő folyamatosan igényli a törődést! Persze ezt nem mondom neki mivel nekem is vannak dilijeim és teljesen elfogadja meg egy igazi tündér pasi de áááá néha megőrít:D Tiszta dilis vagyok, hogy egy kocsira leszek még a végén féltékeny :D
Nekem is BMW-m van, és is rengeteget tudok vele szöszmötölni. De én nem úgy tekintek rá mint egy nőre, hanem mint egy legjobb barátra. Ő még soha nem b*szott át, soha nem hagyott cserben, soha nem startolt rá a barátnőmre :D Viszont az tapasztalatból az emberekről már jó pár ilyet el tudok mondani.
2011. dec. 22. 05:28
Én is autómániás vagyok, én is sokat tutujgatom az enyémet. Ez megszállottság, ami mindenképpen méltányolandó. Amúgy kizárt, hogy új BMW lehetne venni annyiból, mint amennyit rá kell költenie. (Csak egy példa: egy időben volt egy 911-es Porschém, ezt megvenni és évekig óriásiakat rákölteni sem haladta meg a végösszeg az újautó ár egyharmadát. És ennyiből nagyon sok évig megvolt)
Azt meg meg tudom érteni, ha a párod inkább a régi német kocsiját favorizálja és nem akar egy vadiúj sevrolé szpárkot vagy kiaszídet vagy szuzukit.
A másik meg: az a nő, aki autómániás hapsival él, sokkal szerencsésebb, mintha szoknyapecér lenne a fickó.
2011. dec. 22. 07:43
Kapcsolódó kérdések: