Mihu féle minituning simsonra?
ma 17:25 !
Kedves válaszoló, a mai kávédarálókat tuningolni is nevetséges! Ha szeretné tuningolja! Láttam én már olyan babettát aminek 101km/h volt a max sebessége (házilag készített babetta egysebességes tuning motorra). Ez már nem neked szól hanem mindenkihez: Nekem is van egy gyári motorom és igen kaptam még 2-t alkatrésznek és van 2 blokkom is amiből az egyik tuning célra lesz ,tehát a kérdezőnek mondom hogy érdemesebb egy leharcolt simsont venni és azt megcsinálni, nem pedíg azt amit használsz :)
17:32
én jogsi meg minden papír nálkül használom főleg földes úton, és oda sosem árt egy kis plussz erő :D
Egyébként minden tévhitet felsoroltál, ami a tuningolásról kering, meg sem próbálom őket megcáfolni, mert akármilyen ésszerűen próbálnám, úgyis neked lenne igazad, mert te jobban tudod, holott fingod sincs a Simson tuningról. Csak azokat mondod, amiket hallottál. Ha mennél egy jól kivitelezett 60-assal, ami kb 9 ezer körül dolgozik, akkor egészen megváltozna a véleményed. Sőt, elárulom, egy jól megfaragott 70-es, 10 ezer környékén dolgozó henger, normális karbival(min. 24-es Dellorto) és gyújtással megeszi a mai 4 ütemű 125-ös "sportmotorokat".
Egy szénné hegyezett 70-es 4 felömlős, osztott szívó és kipunyílásos cuccal pedig megfingatsz egy jó állapotban lévő 250-es MZ-t. Bár ez utóbbi már nem túl tartós, jó, ha 2-3 szezont kibír. De a többi, bizonyítottan legalább elmegy annyit, mint a mai 50-es "sportmotorok" vagy robogók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!