Mihu féle minituning simsonra?
Utolsó: Ha nem értesz a Simson tuninghoz, akkor maradj csendben, mindenki jobban jár.
Kérdezőnek: Ezt a tuningot nem egy mókamuki dobta össze, ezért egészen biztos, hogy sokkal erősebb lesz a motor, ugyanakkor nem is nehéz kivitelezni. Ha mindent a leírás szerint csinálsz, akkor nem tudod elrontani. Simson.hu-ról csinálod?
Utolsó:
Ez az! 50 köbcentis motort tuningolni annyira nevetséges, hogy nem igaz! Mellesleg én is olvastam a mihu tuningról és nagyon sokat kell pontosan reszelni! Ergó, ha már egy picit különbözik a reszelt rész a leírtaktól már el lett b@szva! Az meg, hogy 65 helyett megy 75-öt meg valamivel erősebb lesz nem ér meg annyi macerát. De ez egy egyéni vélemény! Én biztos nem tökölnék ilyen hülyeségekkel. Ott van eredetibe, úgy a jó.
kössz a válaszokat!
amúgy igen simson.hu-ról csinálnám :D
Mi van akkor, ha valakinek csak 50 köbcentisre van jogosítványa? Akkor az nem tuningolhatja a motorját, és vegyem egy Triumph rocket III-at ? (aki nem ismerné, 2300 köbcenti és 141 lovas) Neked (gondolom idősebb vagy) lehet nevetséges a simson tuning, de egy fiatal srácnak B vagy M jogsival jó az a plusz 10 km/h.
Egyébként, én is úgy tudom, hogy reszelgetni kell, és elég pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!