Simsonra megéri fordulatszámmérőt rakni?
Figyelt kérdés
Úgy értem,a dekni cseréje,valamint maga az óra és egyéb alkatrészek kb. mennyibe kerülnek?
Esetleg raknék a motoromra,de voltaképp feleslegesnek tartom,mégis érdekelne.
Köszönöm a válaszokat
2011. okt. 7. 22:04
1/5 anonim válasza:
Újonnan talán benne van egy 20-asban, használtan meg nem érdemes. Meg amúgy s fölösleges. Inkább adj ki 2000 forintot egy ETZ hőmérőórájáért és a hengerhez tedd a hőgombát, és voilá, mutatja, hogy milyen melege a hengered, és még hasznos is. :D
2/5 anonim válasza:
Vagy ha már van elektronikus gyújtásod, akkor csinálj ledes fordulatszámmérőt, van kapcsolási rajz valahol a neten.
Egyébként semmi értelme, úgyis hang alapján váltasz: ha már majdnem megsüketülsz feljebb teszed egy fokozattal.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, meg olvastam olyan is valahol, hogy a trafóra kötve is lehet valahogy ledes fordszámmérőt csinálni, csak valami ellenállás, meg tökömtudja mi kell hozzá. És annyi a lényege, hogy ami jelet kiad a trafó(szikra), és azt mutatja, vagy valahogy így.
4/5 anonim válasza:
Inkább dísznek szép, de ennél több értelme nincs...
5/5 A kérdező kommentje:
hát igen,igazából nekem is azért tetszik,mert jól néz ki két órával
én is hang alapján váltok
2011. okt. 8. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!