Chiptuning vagy tuningbox?
elsősorban tapasztalatokat várok! Kinek melyik van és mennyire érezhető a változás?
Nekem két kocsim van. Egyik egy honda civic. ebbe chiptuningot nem lehetett tenni ezért maradt a tuningbox
Másik egy renult megane ebbe chiptuning van. Előbbi még nagyon új azzal nincs tapasztalatom még.
corsa gsi (1.8 16v)
gyárilag 125 paci --> lexmaul chip-->+20 lóerő
érezhetően jobb, és nem is eszik sokat (7,5 vegyesben)
tuningboxal nincs tapasztalatom, de eddig csak rosszat olvastam róla
Nekem ezekkel az összehasonlításokkal egy gondom van Általában ezeket valamelyik chiptuningos vagy tuningboxos írja. Chiptuningos a chiptuningot, tuningboxos a tuningboxot isteníti.Éppen ezért én a valodi életben lévő tapasztalatokra vagyok kiváncsi! Nem pedig oldalakon írt dolgokra amit egy chiptuningos cég írt le.
Chiptuninggal nekem is van tapasztalatom hisz 4évig használtam a renault.
Egyértelműen chiptuning. A tuningbox gyakran egy hatalmas átverés ,a csodadobozban van néhány filléres ellenállás ,ami miatt hamis jelet kap a motorelektronika a külső érzékelőktől.
A jó chiptuning egy komolyabb szakma,ahol adnak a dologra ott nem minden típusra hanem egyedileg minden kocsira más és más a szoftver,egyfajta optimalizálás ,ezért tényleg össze is jön a kisebb fogyasztás nyugodt vezetéssel ,de nagyobb lóerő ha tiprod neki.
nem lehetséges, hogy a tuningbox működése miatt mutat mást a fordulatszám mérő?
a fordulat a valóságban ugyan annyi, csak a box miatt mutat mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!