Autó akkuról lehet világíttatni szobai izzót?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor tudtok olyan eszközt, ami akkus vagy elemes szobai izzót lehet vele használni?2011. dec. 16. 09:16
1/10 anonim válasza:
drága,mi az az "akkus vagy elemes szobai izzó" ?
2/10 anonim válasza:
12v-ról 220v-os izzót?
végülis lehet, de sok fényt nem fog adni.
3/10 anonim válasza:
Ha akkuról akarod, akkor miért nem használsz autóizzót?
4/10 A kérdező kommentje:
igazából nem a fényerőről lenne szó, hanem egy 75w-os infra lámpát szeretnék elhelyezni egy olyan helyre, ahova sajnos nem tudom a 220-at bevezetni.erre szeretnék valami megoldást keresni
2011. dec. 16. 10:04
5/10 anonim válasza:
...most nem leszek nagyon okos:
ez a dolog valószínű akkuról nem fog menni, mindenképpen a 220-as hálózatról kell megoldanod,pl, hosszabbítóval! Persze a vezetékkeresztmetszetre és a földelésre figyelni!
6/10 anonim válasza:
kamion shopokban van olyan technika ami szivargyújtóról (12/24 voltos is van) csinál rendes villony áramot olyan 10,000 forint körül van, akkor csak a villanyizzóhoz kell csinálnod 1 foglalatot dugóval
8/10 anonim válasza:
na akkor: szerzel 1 akkumulátort, bontóból vagy hipermarketből szivargyújtó aljat, kamionshopból átalakító technikát, és 1 villanyvezetéket az égőhöz kicsit zsebbe nyúlós de ez 1 +oldás
9/10 anonim válasza:
Nem kell kamionshop hozzá:
Aksi, AUTÓS INVERTER (ez a hivatalos neve)--> ez 12 ből 220V ot csinál.
Arra azért figyelni kell, hogy ez fogyasztótól függően elég gyorsan leszopja az aksidat. Én egyszer használtam kb 150W-300W 80Ah aksinál 15 óráig birta kb
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kutyaházba kell fűtésmegoldásnak télére, szóval igazából a lényeg, hogy egy éjszakát kibírjon az akksi, több nem is igazán kell. megnézem azt az inverter dolgot.
2011. dec. 17. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!