Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hidegen felpörög a Simson, mi...

Hidegen felpörög a Simson, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
szóval az lenne a gondom, hogy ha beindítom a simsont (S51) akkor kb. 1-2 percig nagyon magas az alapjárat, menet közbe ha visszaengedem a gázt és behúzom a kuplungot akkor is magasabb fordulatszámon pörög pár másodpercig, utána visszaáll a rendes alapjáratra, ha a megszakító hézagot kisebbre állítom akkor nincs baj az alapjárattal de viszont nehezen gyorsul, bowdenek nem szorulnak, szimeringeket kicseréltem, szóval nem tudom hogy mi lehet a gond, 5leteket várok
2011. dec. 15. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Az lenne az érdekes ha nem pörögne fel! Minden benzinnel működő tárgy legyen az akármi, amikor hidegen beindítják jobban pörög a motor valameddig, majd visszaáll alapjáratra. Ez normális.
2011. dec. 15. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:

hát nekem van egy simsonom és mikor szívatóval beindul akkor nagyon szépen pörög jó fordulaton és ha vissza engedem a szívatót és már elég meleg akkor röktön visszaesik az alapjárati fordulatra de ha még nem elég meleg akkor meg leakar álnni de mégis úgy hallom hogy nagyon pörög de akkor is darabosan jár nagyon

de nyáron van mikor szívató nélkül indítom be és akkor is pörög valami miatt autómatikusan pörög

2011. dec. 16. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!