Mi lehet az autóm baja?
Figyelt kérdés
Opel Astra H GTC 1.6 Benzin manuális
Indításnál a még hideg motor elképesztően rángat mintha szét akarna esni a kocsi alattam. Mindenzt teljesen normál fordulatnál. Csak magas kb 3E-s fordulatszámmal indul remegésmentesen. Miután bemelegszik ez megszűnik. De váltás közben is röviden de erősen remegve vált főleg 3-ből 4-be kapcsolásnál! Leginkább dinamikus váltásoknál fordul elő. Csak a nagyon hosszan csúsztatva váltás esetén vált szépen remegés nélkül ahogy kell...
Mi lehet az oka?
Előre is köszi
2011. dec. 13. 18:00
2/8 anonim válasza:
bocsi az offért,nekem is ilyen problémám van!
1-esből 2-esbe,2-ből 3-ba rángat egyet de csak akkor hogyha dinamikusan megyek vele,ha csusztatom akkor nekem sem rángat.
3/8 A kérdező kommentje:
Az sem kizárt bár akkor miért indul egyenletesen és szépen már meleg motorral?
2011. dec. 13. 18:06
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, de nyáron is ezt csinálja?
5/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nyáron??? A hőmérséklet miatt? hát ha 40 fokos kánikulában indulok el vele akkor is hideg a motor amíg a hűtővíz nem éri el a 90-95 fokos üzemi hőmérsékletet. Amúgy nem tudom 3-4 hónapja kezdte el talán asszem szeptember eleje közepe tájékán. Bár lehet hogy később. lassan fokozatosan alakult ki a jelenség nem tudom mikor kezdtem neki jelentőséget tulajdonítani...
2011. dec. 13. 18:52
6/8 anonim válasza:
Szerintem egy gyertyacserét így is,úgy is megérne, van olyan, amikor ettől jobb lesz.
7/8 anonim válasza:
Nem tankoltál véletlenül Mol kúton? Ott könnyen beleszaladhatsz gyenge üzemanyagba.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem! Diszkont kúton tankolok ahol némileg olcsóbb a benzin. Bár ők is a MOL-tól veszik... Megkérdeztem egy autószerelőt szerinte 99% lambda szonda a hiba oka. Rosszul diagnosztizálja a kipufogófüstöt és emiatt rosszul is állítja a be a levegő-benzin keveréket....
2011. dec. 14. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!