Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » NEM INDUL AZ AUTÓM?! MIA BAJA?

B Ádám kérdése:

NEM INDUL AZ AUTÓM?! MIA BAJA?

Figyelt kérdés
1995 ös renault express 1.2 benzines . Beültem az autómba elfordítottam akulcsot kattant eggyet és semmi indulás . mondom biztos szar az akkumlátor elmentem vettem egy újat . Berakom elfordítom a kulcsot próbálom beindítani és nem forgatja el a dolgokat csak kattan eggyet miabaja ? :D én önindítóra tippelek igazam lehet? vagy lehet hogy csak valami apróbb baja van?
2011. nov. 20. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Mi a Baja? Város Bács-Kiskun megyében.
2011. nov. 20. 16:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű önindító probléma. Keress egy szerelőt, aki megnézi, nem hinném, hogy nagy összeg lesz, vagy javíttatod, vagy veszel bontottat.
2011. nov. 20. 16:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Próbáljátok meg betolni...

Ha beindul akkor egyértelmű önindító.

2011. nov. 20. 17:01
 4/15 A kérdező kommentje:
tolásra pöccre indul :D amugy...... csak azért kérdem tutira hogy öndindító e mert akkor tudok eggyet olcsóba és már ugy meek a szerelőhoz hogy cserélje is ki . Amugy szóba jöhet még valami más hiba? mostani öndítón valami zárlat vagy valami kábel lejöt vagy mittom én :......
2011. nov. 20. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha betolják és önindító probléma akkor,csak úgy indul be ha,lendületbe van és rá indítasz.

Vannak a motornál kis biztosítékok.Nézd meg melyik milyen színű és amelyik fekete, elszíneződött,cseréld ki.

Általában ezt jobb oldalon találod egy zárt doboz szerűbe.

Ha szervizbe viszed és egy ilyen filléres dolog tönkre megy ,,nagyon meg vágnak.

2011. nov. 20. 17:08
 6/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak a bizti nem jó de az sem megy ki véletlenül....

Nem kell egyből márkaszervizbe rohanni.

2011. nov. 20. 17:26
 7/15 A kérdező kommentje:
kösz a segitséget holnap lemeek megnézem a biztosítékokat . Ha minden okés irány a szerelő.... de amugy nem hiszem hogy biztosíték a baj mert néha mikor olyan kedvébe van akkor beindul.... de általába csak kattan eggyet és sekép se hang nem fordítja az önindítót
2011. nov. 20. 17:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti rossz az önindító, mert ha a biztosíték ment volna tönkre, akkor kattannia sem szabadna.
2011. nov. 20. 18:17
 9/15 A kérdező kommentje:
hát szerintem is :D meg aza tény hogy néha mikor olyan kedvébe van beindul ezért én is önindítóra tippelek elég erősen
2011. nov. 20. 18:26
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet kontakhiba is. Ha néha beindul, akkor nem feltétlenül rossz az önindító.
2011. nov. 20. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!