Az álomgarázsotokban milyen autók állnának? Mik voltak gyerekkorotokban a kedvenc autóitok?
Lamborghini Countach, Ferrari 512, Mercedes-Benz G-osztály, VW Corrado...stb stb
Motorokat is írhattok.
Ducati 916, MV Agusta
Az a baj hogy az álomgarázs se áll még....
De a gyermek kori álomautóm egyikét sikerült beszerezni. Csak már nem nem ér sokat hogy majd 30év eltelt azóta. :) :P
De ami a mai napig az álomautóm az a vissza a jövőbe GMC Delorien. Nem azért álomautóm mert jól néz ki ,hanem mert időgép is egyben. Telitankolnám csesznék kifizetni és elmennék vele időszámításunk elé. Ott élném nyugodtan az életem. Tiszta levegőn ahol a patakból is lehet vizet meríteni nincs kapkodás nincs rohanás ,nem feszültek az emberek, És eltudnám viselni hogy nincs műanyag nincs mesterséges aroma nincs facebook. Aztán ha izgalomra vágyok meg elmennék a jövőbe és röhögnék miket tallnak még ki :D De a legjobb hogy mindíg ingyen tankolnék:D
Nekem egy Dodge Viper mindenképp,már nem gyártják.
Lenne még egy Dodge Charger,+ még egy Dodge Ram is. Megvagyok bolondulva az amerikai gépekért :D Persze nem feledkeznék meg az olasz csodákról sem: Pagani Zonda,Ferrari 599gtb,lamborghini murcielago. És a német remekművekből: bmw m3,audi r8,audi q7.
"Az a baj hogy az álomgarázs se áll még....
De a gyermek kori álomautóm egyikét sikerült beszerezni. "
Melyik az?
"De ami a mai napig az álomautóm az a vissza a jövőbe GMC Delorien. Nem azért álomautóm mert jól néz ki ,hanem mert időgép is egyben. Telitankolnám csesznék kifizetni és elmennék vele időszámításunk elé. Ott élném nyugodtan az életem. Tiszta levegőn ahol a patakból is lehet vizet meríteni nincs kapkodás nincs rohanás ,nem feszültek az emberek, És eltudnám viselni hogy nincs műanyag nincs mesterséges aroma nincs facebook."
Na de akkor neked kellene megnyúznod a lelőtt vadakat. Ezt vajon mennyire tudnád megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!