Kb mennyi pénz egy normális autó?
Figyelt kérdés
Diák vagyok, a tőkém kb 0 ft. Arra gondoltam elmegyek segíteni pakolni a cementgyárba és azért kapok havi minimálbért. Mennyit kellene összeszedni egy kocsiért?2011. dec. 11. 10:31
11/18 anonim válasza:
Nem értem, mi a probléma azzal, ha valaki Suzukit vesz.
12/18 anonim válasza:
Amíg diák vagy használd ki a diákkedvezményeket tömegközlekedésre, hétvégére meg kérd kölcsön pl. a szüleid vagy a nagyszüleid járművét ha szükséges.
0 ft-ból mire autó lesz nem 2 nap, főleg ha a kocsi neked azt jelenti, hogy ABS, klíma, dieselmotor.
Egy haverom pár évvel ezelőtt hasonló szituációban volt: mindenképpen szeretett volna kocsit, csak pénze nem volt. Egy darabig járt egy műszaki nélküli 120-as Skodával, aztán vett egy olcsó kombi Ladát, de többet feküdt alatta mint vezette.
Szerintem azok az autók, amikkel én be merném vállalni pl. a munkába járást nagyjából 200-250 ezer forinttól kezdődnek. Ez csak a vételár.
13/18 anonim válasza:
Gondolom postás vagy és anyád hordja a leveleket, mert kell neki a mozgás, és a fogát is kölcsönadja csajozni.
ÍGYVAN?
14/18 A kérdező kommentje:
így
2011. dec. 11. 21:40
15/18 anonim válasza:
#13, nekem akarsz beszólni? Mi a fene fáj neked? Talán valami hasonló cipőben jársz, mint amit leírtam, miszerint tisztességes járműre nem tellett, inkább vettél helyette ezeréves "prémiumautót", amit se karbantartani, se tankolni nem tudsz?
16/18 anonim válasza:
Vegyél egy Trabantot már egy 1.1 est veszel 80.000 ért is 2 év műszakival az átírás 35 ezer és ha szerencséd van akkor nem kell rá sokat költeni.Vagy ha 5 ajtósra gondoltál a Suzuki Maruti is jó.Hidd el ritkábban fogsz benzinkutakra járni mint egy Ladával és ugyanúgy elvisz A pontból a B pontra.És ha rám hallgatsz anyukád nevére íratod az autót így sokkal olcsóbb lesz a biztosítás.Ha kicsit jobb autóra gondoltál akkor már 250 ért Golf 2 vagy Suzuki Swiftet tudsz venni bár minimálbérből én tuti nem ilyen autóra pályáznék mert minimum 4 hónap míg összeszeded rá a pénzt ha a 60-70 ezret megkeresed.Én is minimálbért keresek kis kocsim van de nem bánom mert tudom hogy csak erre van pénzem.
17/18 anonim válasza:
szerintem nem érdemes autót venni...inkább dolgozz és rakd félre a pénzt mert jól jöhet. a busz meg nemvészes...
18/18 A kérdező kommentje:
itt is csak akkortól vészes ahol felszállnak a vidéki cigányok
2011. dec. 12. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!