Normális ha kettesből nehezen megy egyesbe az autó váltója vagy vigyem el szerelőhöz?
Hááát...Ha menet közben próbálgatod és nem adod fel a "küzdelmet",akkor viheted is nemsokára a szervízbe.
Teljesen normális.Ha be is tudnád kapcsolni az 1-est,nem köszönnéd meg.Nem vagyok autószerelő,én úgy gondolom,hogy a szinkrongyűrű nem hajlandó ekkora fordulaton funkcionálni,de lehet,hogy ez egy biztonsági szerkentyű,ami gátolja a visszakapcsolást.Ez kb.úgy nézhet ki,hogyha nem vagy bekötve és úgy visszaváltanál,szép arclenyomatot domborítanál a kormányra.Persze a megcsúszástól véd ez...
Az 1-es nem szinkron fokozat!!!! Naná, hogy nehéz beleváltani kettesből!
Teljesen meg kéne állnod, dobd ki üresbe, "lötyögtesd meg" a váltót egy pillanatra és úgy tedd be egyesbe.
Minden autóban nehezen megy be, mert ahogy elöttem is írták nem szinkronos.
Nem kell megállnod, csak várj ki vele egy pcit és érzéssel told 1-es-be és be fog ugrani.
"Az 1-es nem szinkron fokozat!!!! Naná, hogy nehéz beleváltani kettesből! "
Úgy látom te még mindig a 20. században élsz. Mint az utolsó válaszoló is. Kb 20 éves minden kocsiban szinkronos azz 1-es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!