Nektek nem gond a nyári vagy a téli gumi tárolása?
1. válasz: Nem gond.
2. válasz: Nekem 2 autóra van külön téli, nyári felnivel együtt + ezenkívül még 1 nyári garnitúra van az egyik autóra. Tárolásának csináltam a garázs plafonjához közel 2db "V" alakú tartót laposvasból és ezeket 1,5m-re raktam egymástól. Vettem hozzá egy 45mm átmérőjű vascsövet és a vascsőre "felhúzom" a 4db kereket és a kilógó vas csövet pedig a 2 "V" alakba rakom. Ebből csináltam 3db-ot.
3. válasz: Lemosom az egészet utána gumiápolóval kezelem az összes gumit, majd egy kukás zacskót húzom rá.
mi azt a taktikát játszuk,hogy nem tárolgatjuk a kerekeket,
csak egyfajta gumink van az autón,és ha havas jeges az út,akkor addig nem megyünk az autóval,amíg újra jó nem lesz az aszfalt,
mi itt a városban azt a néhány havas napot ami egy télen van, (4-5 szokott lenni) röhögve kibírjuk autókázás nélkül,a többin meg úgyis feketére pucolják az utat
Nekem a gumisom tárolja télen a nyári, nyárom a téli gumikat!
A titok, hogy tőle kell vásárolni, és vele kell szereltetni, így egy csekély összegért tárolgatja a gumikat!
Nem csak nekem, mindenkinek aki hozzá jár.
nem tudom kedves kérdező, te hol élsz, de ahol mi vettük és szereltettük a téligumit, ott tárolást is vállalnak reális áron. most akciós volt, 4 db gumi a szezonra 1000 ft. sztem ez majdnem ingyen van.
nem akciós időszakban meg 4000 ft a 4 gumi.
ez sem egetverő összeg, ennyit megér.
társasházban élünk, itt max az erkélyre tehetnénk ki, de ha van hely, ahol szakszerűen tárolják, akkor ezen már nem fogunk spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!