Az egyik keréknél a felni és a gumi között szökik a levegő. A felnivel vagy a gumival lehet a gond?
Figyelt kérdés
Nemrég cseréltem le a gumikat téli gumikra. Most arra lennék kíváncsi, hogy ezt a hibát meg tudják csinálni vagy új gumit, esetleg felnit kell vegyek. Köszönöm.2011. nov. 21. 18:22
1/4 atilis válasza:
Általában ez a felni hibája. Én is pont ugyanígy jártam, az egyik keréken szökött a levegő. A gumis megcsinálta, peremkeményítő ragasztóval bekente azóta jó. De a felnit is ki lehet görgőztetni, az a legjobb megoldás, de olyan nálunk nincsen, ill. elég drága. Tavasszal veszek egy új felnigarnitúrát a nyári gumiknak, ezt már nem bántom, marad rajta a téli, ameddig bírja.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2011. nov. 21. 19:11
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyenem tavaly, azt mondta a gumis, hogy egyszerűen csak a gumi és a felni közé beszorult valami dzsuva és amiatt eresztett. Nem csinált semmit, csak levette, kinyomatta a koszt és visszatette, azóta is tökéletes, pedig előtte kb 3 óra alatt laposra eresztett.
4/4 anonim válasza:
Ha újak a gumik akkor biztos a felni hibája valóban lehet görgőzni a felniket de ha sima lemezfelniről van szó akkor nagyon nem éri meg olcsóbb venni egy új felnit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!