Renault Clio-nk van. Laposnak tűnt a gumi szóval mentem a benzinkútra pumpálni. De gond adódott. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
látszott h kissé lapos a gumi mégis mind a négynél 2.5 körüli értéket mutatott a mérő. -alapbol nem volt annyi benne az előző pumpálásnál sem (2.3)... De azért egy kicsit pumpáltam bele hiszen látszott h kell. de vajon mi/-vel lehet a baj?2009. dec. 28. 11:24
1/5 anonim válasza:
nem mind1 hogy hidegen vagy melegen méred a nyomást
meg az sem hogy télen mérted vagy nyáron mert ilyenkor a hőmérséklettel változhat a keréknyomás is
2/5 anonim válasza:
Kutaknál a levegő mérő csak saccoló,soha nem hitelesítik.Használja mindenki,ilyen és olyan is.Egyébként 2tized nem külömbség meg sem lehet érezni.Ha egyformára fújtad semmi gond nem lehet,autózz nyugodtan.
3/5 A kérdező kommentje:
de láttam pl az egyik gumin h biztos h kell bele pumpálni és annál is kb 2.5 volt az érték, és a másiknál is pedig azon nem látszott h kellene....:S
2009. dec. 28. 11:59
4/5 A kérdező kommentje:
amugy köszönöm a válaszokat
2009. dec. 28. 11:59
5/5 anonim válasza:
Pár száz forintért lehet kapni hiteles nyomásmérőt.
Sajnos sem a kutakon levő, sem pedig a közkedvelt "lábbal nyomkodós" pumpákon levő óra nem mutat helyes értéket. Hosszú távon bőven behozza az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!