Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sebváltó: egy-üres-egy-üres-eg...

Sebváltó: egy-üres-egy-üres-egy-üres-egy-üres-egy-üres. Nooormális?

Figyelt kérdés
Állok a pirosnál, mellettem csávóka is áll. Sebváltó: egy-üres-egy-üres-egy-üres-egy-üres-egy-üres, és mindezt 2 percen át...
2009. máj. 15. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy lötyögött, vagy akadt neki, és azt próbálgatta. (honnan tudod, hogy mindíg egyesbe rakta az üres után?)
2009. máj. 15. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor semmi gond,ha pl.egy Toyota Prius-t vezetett a csávó. XD XD XD
2009. máj. 15. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Többféle lehetőség van.

1. Fél a lámpától, úgy érzi, nem találja meg a sárga alatt az egyest, ezért még előtte be akarja tenni sebességbe a váltót. Az ilyeneknek megy tönkre hamar a kinyomócsapágy. No, szóval megvolt az egyes, de látta, hogy még sokára vált, kivette. Majd megint be egyesbe és így tovább.

2. Félelmetesen szétment a váltórudazat és fogalma sincs arról, fokozatban van-e a váltó.

3. Unatkozik.

4. Az "1.0-s Swiftem van, vasalódeszka-szárnnyal, T***O-s pörgős dísztárcsával, gagyi tuningizzókkal, sporgyertyákkal és ezektől rögtön 3 km/h-val gyorsabb" kategóriájú hülyegyerekek újabb módszere a keménykedésre (a leszabályzáson autózás és az alapjárat helyett gázpedálpumpálás mellett), amit mi nem érthetünk, miért jó :-)

2009. máj. 15. 16:45
 4/11 anonim ***** válasza:
gondolom valami nem volt jó és azt nézegette mivan:)
2009. máj. 15. 16:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem nézegette. Kifele bámult közben az ablakon, és a sebváltóval is elég nyugisan játszott, nem valószínű hogy gond volt vele...
2009. máj. 15. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy egyesbe rakta?
2009. máj. 15. 20:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy húzza balra. :P
2009. máj. 15. 21:14
 8/11 A kérdező kommentje:
16:45: én a 3.-at tartom valószínűnek :)
2009. máj. 15. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Én anno vezettem egy dízel Citroen-t, és abban eléggé beszart a váltó, ha nem húztad fél milivel balrább a váltót, 3asba raktad be :D (de nem hiszem hogy ez volt a gond, inkább csak unatkozott...
2009. máj. 15. 23:00
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 20:41

Én vagyok, szóval attól hogy balra húzza lehet kettes is. :P Vagy hátramenet...

2009. máj. 17. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!