Az 1500ös kocka lada mennyit fogyaszt LPG gázzal 100-on?
Te vagy az első ladás, aki bevallja a valódi fogyasztását az autójának.
Gratulálok!!
Az orosz autók nem a kis fogyasztásról híresek.
Amúgy 7-10 litert fogyaszt benzinből egy félszer többet fogyasztanak az autók gázból. 14-16L
azért kell gázosításra költeni mert a gáz ára 220forint. 13nál többet még nemevett gázból a v8 3literes bmw-m. benzinből többet is megeszik.
ja. és az lpg ára nememelkedik kétnaponta. 10 literrel simán eljárok. ami 2200ft-nyi gáz. viszont 10liter benzin 4000. szerintem elég érthető hogy miért kell gázosításra költeni.
a havi 50ezer spórolás elég indok szerintem.
nekem legalábbis elég.
Érdekes az amikor a "mai fiatalok" a Lada fogyasztásáról beszélnek.Eleve a Lada egy alacsony fogyasztású,gazdaságos személyautó.Legalábbis a maga korában.Gondoljatok a Volgákra,Moszkvicsokra,Trabantokra,Wartburgokra stb...
Egy jó állapotú 1500-ös Lada nem fogyaszthat többet 8-10 liternél.Persze egy ilyen öreg kocsinál ez már eleve ritkaság.Ha 12-15l a fogyasztása,akkor ott már bajok vannak és nem érdemes az átalakítással foglalkozni.Helyette inkább motorfelújítás.Vagy ha jó a motor,akkor nem 21. századi stílusban kell vezetni.Mégiscsak egy 1966-os terv alapján készültek,amikor az utazótempó még csak 80km volt...
Egyébként jól mondták.Gázzal kb 2-3 literrel fogyaszt többet és valamivel gyengébb is.Ez nem számottevő.Ha jól van beállítva,akkor nem észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!