Kresz vizsgátok hanyadjára sikerült? ÉS a többi?
Utolsó!
"nem azért mert béna vagyok,hanem mert extra parás,mindig is ilyen voltam"
Kint az utcán, már nem lesz öt lehetőséged újra próbálkozni!!!!
az extra parás vagyok :D
a vizsga drukk miatt nem sikerült,a kreszt nagyon jól alkalmazom,szinte napi szinten vezetek,nem vagyok béna ha erre gondolsz.ismerek én olyat is,akinek minden elsőre sikerült,mégse tud betolatni egy parkolóba,illetve ha nem működik a lámpa azt se tudja merre áll arcal,mert nem tudja alkalmazni a kreszt.
de ismerek olyat is aki null hiba ponttal ment át kresz vizsgán,és amikor forgalmi vezetésre került a sor várta hogy a stop tábla zöldre váltson.
erről ennyit.
úgyhogy kérdező,ne ess kétségbe ha elsőre nem sikerül.
Hét éve tettem le kocsira,akkor minden elsőre ment Pesten ami szerintem szép teljesítmény!
Másodjára nemrég tettem le nagymotorra ott is minden szépen ment csak a kresszen buktam meg mert nagy volt az arcom hogy minek tanuljam meg mégegyszer :)
Szóval csak a motoros kresszen buktam egyszer azért mert nem tanultam és nem gyakoroltam. És rájöttem arra is hogy mennyi hülyeséget tanítanak meg az emberrel feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!