Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kresz vizsgátok hanyadjára...

Kresz vizsgátok hanyadjára sikerült? ÉS a többi?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó!

"nem azért mert béna vagyok,hanem mert extra parás,mindig is ilyen voltam"

Kint az utcán, már nem lesz öt lehetőséged újra próbálkozni!!!!

2011. dec. 5. 23:25
 12/13 anonim válasza:

az extra parás vagyok :D

a vizsga drukk miatt nem sikerült,a kreszt nagyon jól alkalmazom,szinte napi szinten vezetek,nem vagyok béna ha erre gondolsz.ismerek én olyat is,akinek minden elsőre sikerült,mégse tud betolatni egy parkolóba,illetve ha nem működik a lámpa azt se tudja merre áll arcal,mert nem tudja alkalmazni a kreszt.

de ismerek olyat is aki null hiba ponttal ment át kresz vizsgán,és amikor forgalmi vezetésre került a sor várta hogy a stop tábla zöldre váltson.

erről ennyit.

úgyhogy kérdező,ne ess kétségbe ha elsőre nem sikerül.

2011. dec. 6. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Hét éve tettem le kocsira,akkor minden elsőre ment Pesten ami szerintem szép teljesítmény!

Másodjára nemrég tettem le nagymotorra ott is minden szépen ment csak a kresszen buktam meg mert nagy volt az arcom hogy minek tanuljam meg mégegyszer :)

Szóval csak a motoros kresszen buktam egyszer azért mert nem tanultam és nem gyakoroltam. És rájöttem arra is hogy mennyi hülyeséget tanítanak meg az emberrel feleslegesen.

2011. dec. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!