Első motornak Honda nsr 125ccm?
Figyelt kérdés
Szerintetek sok/nagy lenne első motoromnak egy Honda nsr? 23 éves csaj vagyok, autót 2 éve vezetek, viszont a motorozást most akarom elkezdeni spórolás miatt. Vagy tudtok már olyan motort ajánlani, ami 300 000ftnál nem több, és hosszú úton is kényelmes és gyors, és B kat jogsival lehet vezetni?2011. dec. 3. 13:53
11/18 anonim válasza:
Köszönjük, az IP címe alapján Önt beazonosítottuk. Hamarosan postai úton értesítjük, hogy jogosítványát mely napon kell leadnia Rendőrkapitányságunkon, 300 000 Ft készpénzzel együtt - hiszen ezt amúgy is a motorra szánta. Örülünk, hogy már azelőtt ki tudtuk szűrni Önt a forgalomból örökre, mielőtt megölte volna magát és esetleg mást is, rutintalansága miatt.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi Valamokka, egy poénnak jó volt, de nem hinném, hogy addig, amíg csak azt leírom, hogy ez lehetséges, és nem valósítom meg, bárki bármilyen jogon is hozzányúlhatna a jogsimhoz. A rutintalanságról meg annyit, hogy soha nem motoroztam még, 50ccm-es motort mégis van jogom vezetni, és azon is meghalhatok, vagy másnak is okozhatok sérülést.(ne legyen így)
2011. dec. 6. 14:27
14/18 anonim válasza:
Nos igen, ez valóban poén volt, hiszen nem vagyok rendőr. A kommented után el kell, hogy ismerjem, túl gyorsan ítélkeztem feletted. Így már jóval felelősségteljesebb kép rajzolódik ki Rólad, mint az előzőek alapján -> nem érdekelnek a szabályok, nekem akkor is nagyobb motorom lesz, mint ami lehetne. Ezt sugallta a hozzászólásod. Ettől függetlenül tényleg inkább csinál meg azt a pár órás oktatást a 125 cc-re, és akkor nem kell a redőrök elől menekülni.(Hiába mondod, hogy nem veszi észre. Laikusnak tartom magam, de egy ismerős motorját rögtön kiszúrtam, hogy nem lehet 50-es. A rendőr pedig berendelhet hatósági ellenőrzésre gyanú alapján, ott tuti észreveszik.)
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is tartok ettől az "50-esre van lepapírozva" dologtól, mert sokat járnék a 4-esen és egyéb forgalmas utakon, ahol sűrűn vannak igazoltatások, és a forgalom sem mellékes. Jó lenne megcsinálni a jogsit 125-re, legalább lenne rutinom és megtanítanák az alapokat, na és persze nem kapnék büntetést. És a motorra visszatérve, te tudnál valamit ajánlani? A cél minél olcsóbb fenntartás, de jó mennetteljesítmény, és 1-2 órás utazásokon is kényelmes legyen! ár lehetőleg 300ezer alatt legyen! Az autómat eladnám, és ezt használám!
2011. dec. 7. 08:17
16/18 anonim válasza:
17/18 A kérdező kommentje:
igen, inkább négyüteműt szeretnék. Nem ragaszkodom a sportmotorookhoz, bármilyen megoldás érdekel. az 50-es berregő fűnyíró hangú robogók annyira nem érdekelnek. Ma néztem egy Keeway knight-ot is, az sem rossz!
2011. dec. 7. 18:33
18/18 anonim válasza:
Lehet, hogy csak pár éves darab nem mint ezek de én akkor sem mernék belevágni egy kínai-tajvani vagy fene tudja milyen motorba. Inkább a 10-20on éves japán mint ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!