Első motornak Honda nsr 125ccm?
Spórolás miatt... akkor az NSR-t nagyon gyorsan elfelejted!
2 ütemű, a fogyasztását 5L alá kétlem, hogy lelehetne vinni, + még olaj a benzinhez... inkább vegyél valami 4 ütemű gépet. Azok megelégszenek 2,5-3L-el is bőven, velük lehetne spórolni.
Első motornak az NSR annyira nem lenne rossz választás, de a spórolás az nehéz lenne vele.
NEM lehet 125-ös motort B kat. jogsival vezetni.
El kelé végezni 3 óra elmélet + 2 óra gyakorlat + vizsga kombót. De ha sose vezettél még motort akkor esélyed sincs levizsgázni 2 óra gyakorlat után.
ma 15:49
Pontosan. Ez csak a minimum óraszám amivel ellehetne téged küldeni vizsgákra, de ennyi idő alatt én sem hiszem, hogy sok embernek menni fog, biztos venni kell még plusz órákat.
Én kíváncsi lennék ha a tanfolyamon megkérdeznék hogy ki ült már nagymotoron, szerintem a jelentkezők 90%-a
Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem 300k-ból legalább egy évig autózgathatnál, vagy ha mindenképp motorozni akarsz akkor tényleg valami olcsó négyüteműt vagy olcsó Mz-t vagy Jawa-t (mielőtt leszólnák hogy régi és szar, nem szar sőt jobban megcsodálják mint a milliós gépeket, velem nemegyszer fordult elő hogy akárhova mentem mindig nagy figyelem volt a motorom körül.)
utolsó:
Lehet el akarja adni az autóját és abból venne motort...
Az utcán meg én a nagyonsz@rt pont ugyan úgy megnézem, mint a nagyonjót... Ezt csak úgy mondom.
Kezdő motornak 125 vagy 250 -es négyüteműt.
NSR sokat eszik+ nem kényelmes. Utazni hosszabb távon nem jó vele.
"Lehet 125-öst vezetni B kat jogsival, amennyiben 50ccm-re van levizsgáztatva! "
Igen, ezt hívják okirathamisításnak (300.000 ft + jogosítványeltiltás) és biztosítási csalásnak ( teljes felelősség az okozott kárért + büntetett előélet + akár 3 év börtön).
De ennyi erővel az ecserin is vehetsz jogsit, azzal bármit vezethetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!