Milyen márkájú téli gumitok van az autón véleményt róla?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 20:42
1/8 anonim válasza:
Komfort nevű téligumijaim vannak, tavaly is ezek voltak az autón.
jónak tartom abszolút, ahhoz képest hogy 30 ezer volt a 4.
2/8 anonim válasza:
Barum Polaris 3 van most, egész jól tapad, bár hóban/jégen még nem volt alkalmam próbálni.
Korábban Polaris 2-es volt, azzal meg voltam elégedve, letaposott havon is elég sokáig tudta tartani az autót csúszás nélkül, nem kopott gyorsan és nagyon zajos sem volt.
3/8 anonim válasza:
Az egyiken: Michelin alpin 2
A másikon: Hankook rw 06
Mindkettő nagyon jól tapad. Csak ajánlani tudom ezt a kettőt, de lehet, hogy Michelin-t már nem kapsz csak más mintázatban.
4/8 anonim válasza:
nekem is barum polaris 3 Xl
eddig bejött
6/8 anonim válasza:
Michelin Alpine 4. Egyetlen alkalommal SEM sikerült eddig megcsúsznom vele. Soha. Hegyen, völgyön, szerpentinen, mindenhol remekelt. Tavaly vidéken egy főúton későn vettem észre a kanyart, ennek a guminak köszönhetem az életem.
7/8 anonim válasza:
Szintén Michelin Alpin de ez lesz az utolsó telük már elég kopottak eddig jól teljesítettek.
8/8 anonim válasza:
aszem fulda, p*rellivel egyszer c ívben megpördültem.
ez olcsó volt és jó. 2 tele lesz hogy használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!