SYMBABA márkájú babakocsiról tudtok véleményt mondani?
Kényelmes, vastag, széles, jó a rugózása, a tolókarja isteni, rengeteg remek funkciója van.
Nagyon szeretem, barátnőmnek is ez van, ő is imádja!
Jól bírta a havat, a rossz utakat, balesetünk sem volt, nem kellett szervízbe vinni.
Ha újra vennék, megint Symbabát vennék!
Mit szeretnél tudni?
Ja, szuper az ára is (a neten)!
Miért ezt a márkát választottátok?
Van esetleg valami hátránya?
Könnyen összecsukható autóba pakoláshoz?
Neten hol olcsó?
Mi is beleszerettünk, 52.000 + mózes (kb.8000) egy kecskeméti boltban. Mózes kellene, hordozó nem.
Itt találtam legolcsóbban, nálunk a bababoltban 25 ezerrel drágább!
Én a szélessége, vastagsága, színe, formája, nagy kerekei miatt vettem meg.
Hátránya a súlya (12 kg, de a legtöbb babakocsi hasonló súlyú), és a fix kerekei miatt nehezebb fordulni vele, de kérheted bolygóval is, nekem a rossz utak miatt kellett a fix (nem bántam meg). Összecsukni könnyű, de a bababoltban mérjétek le csukva, h befér-e a kocsitokba. (Régi Golfba nehezebben, új Suzuki Swiftbe könnyebben fér be)
Ha rám hallgatsz, csináld okosan! Élőben nézd meg alaposan, mérd le, de netről rendeld!
Ja, lapra csukódik.
Amúgy 3-4-5 fokozatú háttámlás a Symbaba (típustól függ), jó az esővédője, szúnyoghálója is, a p.táskába meg mindig elférnek a cuccaink. A tolókar magassága állítható, így kényelmes a páromnak (185 cm), és nekem is (167 cm vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!