Lada 2103-06. Melyik lámpa micsoda?
A belső lámpák mi célt szolgálnak?Ugyanis azokat még soha nem láttam világítani és nincs a típushoz javítási/kezelési útmutatóm,hogy megnézzem.A 2101 javítási kézikönyvében ugyan van néhány sor a 03-as modellről,de erről semmit sem írnak.Érdekelne továbbá,hogy az irányjelzők melletti fehér fények micsodák?Az a helyzetjelző,vagy az úgynevezett "városi fény".A könyvben így említik,fogalmam sincs,hogy micsoda.
A legtisztább az lenne,ha valaki leírná a világítások kiosztását.Helyzetjelző,tompított,fényszóró stb...melyik hova tartozik?
Ha lehet,akkor ne tippeket írjatok.Az van nekem is.A konkrét válaszokat előre is köszönöm!
"A belső lámpák mi célt szolgálnak?"
Kösd be őket és azok lesznek a fényszórók, vagy kösd be úgy, hogy tompítottnak is jó legyen, vagy úgy, hogy azok csak helyzetjelzőként világítsanak.
"irányjelzők melletti fehér fények micsodák?"
Helyzetjelző.
Nekünk anno 2105-s volt. A féklámpát kötöttük be úgy, h az egész "piros" rész világított, amikor fékeztünk, nem csak egy kis része.
Leírásom sajnos nincs és leírni jobban nem tudom.
De itt megnézhetsz mindent:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!