Vw golf II 1.8 gti vagy suzuki swift 1.3 gti?
Figyelt kérdés
Melyiknek jobb a teljesítmény/súly aránya melyik megbízhatóbb és melyik éri meg jobban az árát?2011. nov. 22. 19:27
12/21 anonim válasza:
Nem vagyok suzuki párti, de mivel itt gti került szóba ezért csak ajánlani tudom.
Alapból is erös autó a maga 101 lóerejével és könnyebb, mint a golf és szinte elynühetetlen.
Kicsi pénzböl pillanatok alatt egy kis méregzsákot varázsolhatsz belöle, viszont sok jóra ne számíts, ha valahol elfékezed magad.
13/21 anonim válasza:
Egy normálisabb 1.3GTi árából már kijön egy Golf III 2.0GTi is. Ennyiért meg már (majdnem) kapsz VR6os 3as Golfot. Az legalább megy :)
14/21 anonim válasza:
igen megy de meddig...már nagyon ritka a jó állapotú golf...gatyád rámenne ha azt vennéd. Egyértelmű hogy suzuki..Ha meg gyengének találod akkor a tuning se drága hozzá:) ha mindenképpen golfnál maradsz akkor tdi-t vennék. Manapság az összes gti golf halálra van hajtva. A suzukiból meg sok alkatrész van. A 2közül a golf csak az úttartásban jobb talán.de ezen könnyen lehet javítani a suzukin:) alá egy állítható sportfutómű készlet meg szélesebb kerekek és kész:)
15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a meggyőző válaszokat
2011. nov. 23. 18:34
16/21 anonim válasza:
Seatban nem gondolkozol? VW konszern árban olcsóbb mint a Golf viszont drágább mint a Suzuki. Én biztos a Golfot venném még ha költeni is kell rá. Volt a családban egy Golf 1 GTi ment mint a mérgezett egér. Költeni kellett rá de miuátn elkészűlt utána csak tankolni kellet és olajat cserélni.
Én Seatot vettem igaz nem erős gépet egy mezei 1,6 Cordoba Sportlinet a Faceliftesből de az is megy pedig csak 75 ló.
17/21 anonim válasza:
Nekem volt golfom és most egy swiftem van. Nos attól függ mire kell, mert ha jaszkarizni, meg csajozni akkor golf, mivel nagyobb a hátsó ülése és sokmindent lehet ott csinálni. Ha azért kell autó, mert muszály, mindennapi használatra és nem utolsó sorban TE tankolod és nem anyuapu, akkor suzuki. Picit kényelmetlenebb meg ugye nem nagy extra a beltér (csak ami fontos) de megbízható és tuti nem zabál sokat. Nemutolsó sorban az alkatrészek sem drágák. Lehet jönni a szöveggel, hogy a bontott golf alkatrész is annyi, ha nem olcsóbb... persze ez is igaz, csak nem tudom, hogy melyik éri meg neked jobban, egy használt lengőkar 8000 ft-ért, vagy egy utángyártott, de ÚJ 7000 forintért a suzihoz... Neked kell eldöntened.
18/21 anonim válasza:
de most nem mezei golfról és swiftről volt szó, hanem gti-kről...jaszrakizni ezek bármelyikével lehet, arra való... egyébként a 2-es golf gti-ből van 8 és 16 szelepes előbbi 110, utóbbi 140 lóerő (plusz ugye van g60 de azt ugyse találsz) a golf kb 950 kg, a swift pedig 800 kiló kb és 101 ló, sóly/ teljesítmény arányra a swift így a kettő közé esik... a suzuki jobban bírja a strapát sztem plusz az mkII-es gti-k mikor bejöttek a 2-es gti-k gyártását akkortájt hagyták kb abba... egyébként ismerősi körben van gti swift és némi módosítással rövid távon elég sokmindent lealáz, elég komoly autókat is... de mindkettő jó szerintem...
19/21 anonim válasza:
Golf....nekem több mint egy éve megvan...Irgalmatlan erö van benne...a GTI swiftet ugy otthagytam vele mint egy kis kakát:) fogyasztással jönnek hogy több a golfnak...nekem 7-8 bol kijön.....alkatrész is szóba került..higyjétek el,hogy lehet hozzá olcsón kapni nagyon jót:) és kinyirhatatlan....csakis a GOLF....
20/21 anonim válasza:
Nem hinném hogy a GTI swift GTI golffal ott lehetne hagyni de azt elhiszem hogy nagyobb a végsebessége. A suzuki 1.3 DOHC nagyobb Coolerral, erősebb benzinpumával képes 6,5 alatt 100-on lenni. A Golf GTI-ből még a 2.0-es sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!