Most fogom elkezdeni a KRESZ-t. Szerintetek melyik oktatót válasszam? (kocsi alapján) : Renalut Clio, Renault Thalia, Suzuki SX4, VW Polo, VW Golf, Melyik a legjobb egy tanulónak?
"én vw t választanám!!!"
Nyilván kevésbé van szanaszét hajtva, mint a többi oktatókocsi... A VW az jobb, mert többe kerül bele minden mind a suzukiba...
Nem is értem...
Kérdező: A helyedben azt választanám, amelyik méretileg a legkisebb, mivel általában az ilyen autókat könnyebb kezelni.
Ne autó alapján válassz, hanem oktató alapján. Az oktató személye nagyon sokat számít, míg a kocsi gyakorlatilag tök mindegy. Én Thalian tanultam és nagyon jó emlékek fűznek hozzá, ezért én a thaliát választanám :)
Pont jó családi autó, se nem túl nagy, se nem túl kicsi, pont ideális. SX4, Polo, Golf túl kicsik és drágák is, az oktató ott fog reszketni...
Akkor marad a clio vagy a thalia, a clio megint túl kicsi, marad a thalia. A thaliat nagyon jó vezetni, tök jól lehet érezni, a méretei kíválóak.
A felsorolásból az SX4-nek vannak a legnagyobb tükrei, ha az szempont. :D És abban ülsz a legmagasabban is.
A Thalia lépcsőshátú, talán kezdőként egy fokkal nehezebb ráérezni hogy hol a sarka. A Clio szinte ugyanaz,csak toldás nélkül.
A VW-kre nem tudok mit mondani, szimpátiafüggő a dolog.
Én az SX4 és a Clio közül választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!