Van egy eladó Fiat Bravám, hogy szálljak ki belőle a legjobban?
Figyelt kérdés
Van egy eladó Fiat Bravám, ideiglenesen ki van vonva a forgalomból és a műszakija is lejárt már rég. A kipufogóra kell költeni, de én már nem tudok. Hirdetem egy pár oldalon. Szerintetek, hogy tudnék a legjobban kiszállni belőle mielőbb jó áron?2011. nov. 21. 11:36
1/5 anonim válasza:
Úgy, hogy átviszed műszakin, és úgy árulod. Műszaki nélkül csak kupec vesz autót fele ennyiért.
2/5 anonim válasza:
Igaz,műszaki nélkül csak alkatrészárban fogod tudni eladni.A Fiat Bravanak amúgy sincs jó híre,nem tartja az árát.
3/5 anonim válasza:
Hihetetlen, de egy friss műszakis autót jóval többet ér és jóval gyorsabban elkel mint egy műszaki nélküli.
Mennyiért hirdeted?
Ha nagyon nem tudsz rá költeni, megcsinálom, eladom és osztozunk...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos én már nem tudok rá költeni és így hirdetem 300ért. (2008-ban 690-ért vettük)
Itt egy link ahol fent van: www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/brava/fiat_brava_1.6_16v_el-5290270
2011. nov. 22. 13:34
5/5 anonim válasza:
300 e.-ért soknak tűnik.Én hibátlan,légzsákos,napfénytetős 1.2 16 V Corsát vettem 1999 évjárattal 280 e.-ért.
De sok sikert az eladáshoz,mindig lehet madarat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!