Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2001-es suzuki swifthez eladó...

2001-es suzuki swifthez eladó komplett motort hol lehet olcsón szerezni?

Figyelt kérdés
Csapágyas lett a suzi, így a szerelő szerint érdemes inkább kicserélni. Tudnátok irányárakat ajánlatokat adni? Lehetőleg 2001-es évjáratú legyen és 120e km alatti legyen a lefutott km. Köszi.
2011. nov. 20. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát azért nehéz azt megállapítani hogy egy motor hány km ert futott főleg ha már ki van szerelve.Szerintem bontóba nézz körül vagy a Vaterán hátha találsz egyet.Bár én felújíttatnám nem drága az alkatrész csak a szerelés és legalább tudod hogy jó motor lesz benne.
2011. nov. 20. 20:28
 2/11 atilis ***** válasza:
Google, aztán rá kell szánni néhány órát, mert hasonló kérdésben valaki azt írta, hogy már 30 ezerért hozzád vágnak egy Suzuki motort. Olyan 80 körül találtam ezres motort, de nagyon leharcolt állapotban, ha jobb állapotút akarsz, szerintem mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, plusz a beszerelése sem lesz olcsó.
2011. nov. 20. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:

racing-bazar.hu

Találsz olcsón.

Nehogy 80-100ért adjanak egy blokkot, amikor 200ért már müszakis suzukit lehet kapni :)

2011. nov. 20. 21:16
 4/11 atilis ***** válasza:

Nézz utána, pedig annyi.

Új kocsi olcsóbb, én is ezt írtam, de ez céges, és azért kell új motor bele. Amúgy meg, írni sok mindent lehet. Én is tudnék olyanokat írni, hogy 15-20 ezer forintért már lehet kapni, a ki tudja jobban lenézni a Suzukit versenyt nem itt írták ki.

2011. nov. 20. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem lenézés, a r-b -n láttam 45ért jó blokkot hengerfej nélkül, és csak az 5. találatig mentem el. H nem hiszed, keress rá.
2011. nov. 20. 22:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is a környékbeli bontókat tudnám javasolni.

Valamint a racing-bazar-t. 1,0 blokkok kezdődnek 50 környékéről kompletten, generátorral, önindítóval, hivatalos bontóból papírral (állítólag).

Tipp: hogy csökkentsd a költségeidet a motorcsere után valami ilyesmi oldalra rakd fel majd a kiszerelt motort, vagy add el a szerelőnek. Végülis még jópár alkatrész felhasználható abból.

2011. nov. 20. 23:19
 7/11 A kérdező kommentje:
hm, most akkor még mindig nem hallottam egy komplett ajánlatot, kalkulációt... valaki 60ért mondja a motort, és 40ért a beszerelés... valaki azt mondta nekem 50ből megvan simán... ha csapágyas akkor valóban olyan drága a javíttatása a motornak? mindenképp cserélni kell?
2011. nov. 21. 08:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Komplett ajánlatot/kalkulációt nehéz lenne adni, mert nem írtad le a motor típusát/motorkódot. Ez alapján lehetne megmondani jó közelítéssel, hogy mennyi a motor. Persze a bontott motor lehet zsákbamacska, szóval könnyen kerülhetnek elő a beépítésen felüli plusszköltségek.

Megjavítani lehet mindent, a kérdés hogy gazdaságos-e.

2011. nov. 21. 10:33
 9/11 A kérdező kommentje:
az a baj hogy még eladni se tudom mert chf hiteles! A használt motor meg lutri.. a neten nagyon leharcolt állapotú motort találtam, nem adnék ki érte egy fillért se a fénykép alapján.. Nem tudom mit tegyek, a motor típusa 1.3 8v swift 2001 november
2011. nov. 22. 08:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem a komplett autót gondoltam eladni, csak a kiépített motort, hogy valamennyi pénzed visszajöjjön.

Használt motort pl. kompresszióméréssel megvizsgálni úgy lehet, ha még az autóban van és nincsenek szétkötve a dolgok, mint benzin, elektromosság.

Lutri vagy sem, vagy megcsináltatod valami módon, vagy veszel használt blokkot. Sajnos ez ilyen.

2011. nov. 22. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!