2001-es suzuki swifthez eladó komplett motort hol lehet olcsón szerezni?
racing-bazar.hu
Találsz olcsón.
Nehogy 80-100ért adjanak egy blokkot, amikor 200ért már müszakis suzukit lehet kapni :)
Nézz utána, pedig annyi.
Új kocsi olcsóbb, én is ezt írtam, de ez céges, és azért kell új motor bele. Amúgy meg, írni sok mindent lehet. Én is tudnék olyanokat írni, hogy 15-20 ezer forintért már lehet kapni, a ki tudja jobban lenézni a Suzukit versenyt nem itt írták ki.
Én is a környékbeli bontókat tudnám javasolni.
Valamint a racing-bazar-t. 1,0 blokkok kezdődnek 50 környékéről kompletten, generátorral, önindítóval, hivatalos bontóból papírral (állítólag).
Tipp: hogy csökkentsd a költségeidet a motorcsere után valami ilyesmi oldalra rakd fel majd a kiszerelt motort, vagy add el a szerelőnek. Végülis még jópár alkatrész felhasználható abból.
Komplett ajánlatot/kalkulációt nehéz lenne adni, mert nem írtad le a motor típusát/motorkódot. Ez alapján lehetne megmondani jó közelítéssel, hogy mennyi a motor. Persze a bontott motor lehet zsákbamacska, szóval könnyen kerülhetnek elő a beépítésen felüli plusszköltségek.
Megjavítani lehet mindent, a kérdés hogy gazdaságos-e.
Nem a komplett autót gondoltam eladni, csak a kiépített motort, hogy valamennyi pénzed visszajöjjön.
Használt motort pl. kompresszióméréssel megvizsgálni úgy lehet, ha még az autóban van és nincsenek szétkötve a dolgok, mint benzin, elektromosság.
Lutri vagy sem, vagy megcsináltatod valami módon, vagy veszel használt blokkot. Sajnos ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!