Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motorral jobb?

Melyik motorral jobb?

Figyelt kérdés

Hello. Kinéztem egy suzuki swift fajt ammi 1,3as morottal van . De van 8 és 16 szelepes változat. A 16 szelepesre közel 20 Le-vel többet írnak.

Városba és autóútra melyik a jobb? nem versenyezni akarok vele hanem dinamikusan közlekedni. Szóval egy esetleges előzéskor nem 2.ba kelljen visszakapcsolni.

Az hogy mért ez a faj? Mert. Csak a motor közül kell választani.

2011. nov. 18. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, kicsi eltérés van, a 8szelepes bőven elég, próbáldd ki mindkettőt, és döntsd el te, hogy melyik a jobb.
2011. nov. 18. 22:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem olyat mondtak hogy a 8 szelepes az kisebb fordulaton is dinamikus míg a 16 szelepes csak magasabb fordulaton.

Akkor meg inkább a 8 szelepes mert mivel M.o.-n 90 főúton a megengedett hogy és 5.be ezek olyan 2500-3000 körül mennek 100at ami nem mondható magas fordulatnak.

2011. nov. 19. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
majd idővel megtapasztalod, hogy ajánlatos a 100 lóerő, vagy több...volt egy pár szuzukim, tudom...persze előre kell tekinteni...a környezetvédelmi matrica színe sem mindegy...azt meg nem csak úgy véletlenszerűen osztogatják...ha elolvasod a kategória miértjeit, rájössz, hogy már rég nem a 2 szelep a nyerő...de ha 100 ropiért van egy jó, tanulni megteszi....
2011. nov. 27. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt már a régi swift összes tipusa.Jelenleg az 1.3 16V van 85 le.-vel.Nagyon jó autó,jobb a gyorsulása és a végsebessége is a 8 V változatnál,sőt a fogyasztása is jobb egy kicsivel.A baj az,hogy kevés van belőlük és csak 2002-ben gyártották 1 évig.(ha jól tudom)

[link]

2011. nov. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!