Melyik motorral jobb?
Hello. Kinéztem egy suzuki swift fajt ammi 1,3as morottal van . De van 8 és 16 szelepes változat. A 16 szelepesre közel 20 Le-vel többet írnak.
Városba és autóútra melyik a jobb? nem versenyezni akarok vele hanem dinamikusan közlekedni. Szóval egy esetleges előzéskor nem 2.ba kelljen visszakapcsolni.
Az hogy mért ez a faj? Mert. Csak a motor közül kell választani.
Nekem olyat mondtak hogy a 8 szelepes az kisebb fordulaton is dinamikus míg a 16 szelepes csak magasabb fordulaton.
Akkor meg inkább a 8 szelepes mert mivel M.o.-n 90 főúton a megengedett hogy és 5.be ezek olyan 2500-3000 körül mennek 100at ami nem mondható magas fordulatnak.
Nekem volt már a régi swift összes tipusa.Jelenleg az 1.3 16V van 85 le.-vel.Nagyon jó autó,jobb a gyorsulása és a végsebessége is a 8 V változatnál,sőt a fogyasztása is jobb egy kicsivel.A baj az,hogy kevés van belőlük és csak 2002-ben gyártották 1 évig.(ha jól tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!