Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb terepjáró?

Melyik a legjobb terepjáró?

Figyelt kérdés

Toyota Hilux

Mitshibishi L200

vagy

vW Amarok

A legszarabb terepekre gondoltam, de aszfalton is remekeljen.

Vagy tudtok egyéb autókat javasolni?

2011. nov. 15. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az első kettő japán delikvens a legjobb ezek közül.
2011. nov. 15. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Niva
2011. nov. 15. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
A Niva nem éppen nyerő autó , elismerem a terepjáró képességeit ami csúcsnak számított...RÉGEN de ma már sokkal korszerűbb és kényelmesebb terep képességű gépek vannak.
2011. nov. 15. 21:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Annyival szeretném kiegészíteni, hogy a felsorolásba beleraknám a ford rangert.Vagyis melyik a jobb terepen is és aszfalton is:

Toyota Hilux

Mitshibishi L200

vagy

vW Amarok

vagy Ford ranger

??

Az eddigi válaszokat köszönöm!

A nivával és a landroverekkel kíméljetek, mert a landr. nagyon drága a niva meg nem tetszik...

2011. nov. 15. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Suzuki Samurai / Vitara?
2011. nov. 15. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen platósat szeretnél?Szerintem Toyota Hilux!
2011. nov. 15. 21:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem mindenképpen platós, de a 6.500000 Ft-ot ne haladja meg.

A platósok pedig olcsóbbak mint a sima terpjárók, és haszna is van, ha pl messze akarok túrázni vele.

Egyébként arra használnám, hogy aszfalt úton elmegyek egy úticélhoz és onnantól 100-200 km-t megyek terepen, sima vagy hegyi földesutakon NYÁRON-TÉLEN.

Én erre használnám.A platósba pedig több mindnt lehet pakolni mint egy sima terpjáróba és a terpképsségei is ugyan olyan jók csak olcsóbbak árak...

Vagy ti más fajtát ajánlotok??????

Arra használnám amit az előbb leírtam.

2011. nov. 15. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nem tudom,hogy állsz a g-mercikkel.Én,ha terepjáróban gondolkodnék,ilyet vennék.A családban van,aki off-roadozik,ő ilyet használ.Erre esküszik.

Meg jó véleménnyel van még a két japó terepjáróról is,de az L200-t jobban szereti.Meg a klasszikus niva,uaz,samurai...:)

2011. nov. 15. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál, azok nem terepjárók.

Terepjáró a Niva, Defender, Pajero, Land Cruiser, Samurai, G Merci. Amiket te írtál, azok kisteherautók, összkerékhajtással.

2011. nov. 15. 23:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Igaz, de azok amiket felsoroltam ugyanolyan jól megfelelnének a terepen mint pl a mitshibishi pajero?

Az eddigi válaszokat köszönöm!

2011. nov. 16. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!