Melyik a legjobb terepjáró?
Toyota Hilux
Mitshibishi L200
vagy
vW Amarok
A legszarabb terepekre gondoltam, de aszfalton is remekeljen.
Vagy tudtok egyéb autókat javasolni?
Annyival szeretném kiegészíteni, hogy a felsorolásba beleraknám a ford rangert.Vagyis melyik a jobb terepen is és aszfalton is:
Toyota Hilux
Mitshibishi L200
vagy
vW Amarok
vagy Ford ranger
??
Az eddigi válaszokat köszönöm!
A nivával és a landroverekkel kíméljetek, mert a landr. nagyon drága a niva meg nem tetszik...
Nem mindenképpen platós, de a 6.500000 Ft-ot ne haladja meg.
A platósok pedig olcsóbbak mint a sima terpjárók, és haszna is van, ha pl messze akarok túrázni vele.
Egyébként arra használnám, hogy aszfalt úton elmegyek egy úticélhoz és onnantól 100-200 km-t megyek terepen, sima vagy hegyi földesutakon NYÁRON-TÉLEN.
Én erre használnám.A platósba pedig több mindnt lehet pakolni mint egy sima terpjáróba és a terpképsségei is ugyan olyan jók csak olcsóbbak árak...
Vagy ti más fajtát ajánlotok??????
Arra használnám amit az előbb leírtam.
Amiket felsoroltál, azok nem terepjárók.
Terepjáró a Niva, Defender, Pajero, Land Cruiser, Samurai, G Merci. Amiket te írtál, azok kisteherautók, összkerékhajtással.
Igaz, de azok amiket felsoroltam ugyanolyan jól megfelelnének a terepen mint pl a mitshibishi pajero?
Az eddigi válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!