Merre kell forgatni a kormányt jobbra kanyarodásnál?
Figyelt kérdés
Hétfőn vizsgázok, de még be sem ültem az autóba! Az óramutató járásával ellentétesen, vagy megegyezően kell forgatni? Szerintetek le tudok majd vizsgázni?2009. máj. 9. 20:30
52/67 anonim válasza:
ezen a kérdésen röhögnöm kell xDDDDDDDDDddd
53/67 anonim válasza:
ezaz vannak még hüly emberek a világon :D és itt nem csak a kérdező hülye persze ő is mert ilyen kérdés nincs NORMÁLIS embereknél de aki be is veszi na az is elég okos lehet... :D és ha komolyan kérdezte akkor hogy a p*csába lenne 8 éves? ha viccből írtátok akkor ennél még egy 3 évesnek is több esze van ha meg komolyan akkor ne a kérdezőt oltsátok b*rmok...
54/67 anonim válasza:
Gratulálok! Ezzel bekerültél a történelembe (vagyis Radics Peti videójába) [link] 2:57
55/67 anonim válasza:
Én mar a videóban láttam ezt a kérdést es gondoltam megnézem a többi kommentet XD
56/67 anonim válasza:
A kedvenc kérdésem Radics Peti videójából :D
58/67 SunShine62 válasza:
Radics. Dettó. Nagyon kíváncsi voltam ebből mi sülhetett ki. De nyilván csak poén... :)
59/67 anonim válasza:
(én is Peti videójának segítségével találtam rá a kérdésre) amúgy ha belegondolsz abba hogy mivel a kormány kerek ha a tetejét elfordítod jobbra az alja is jobbra fog fordulni csak a nézőoldaladból látod ellentétes irányúnak mivel hozzád képest fordítva fog elhelyezkedni a kormány alja de az erőkifejtésed hatása jobbra fog irányulni
60/67 anonim válasza:
Az óramutató járásával ellentétesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!