Merre kell forgatni a kormányt jobbra kanyarodásnál?
Figyelt kérdés
Hétfőn vizsgázok, de még be sem ültem az autóba! Az óramutató járásával ellentétesen, vagy megegyezően kell forgatni? Szerintetek le tudok majd vizsgázni?2009. máj. 9. 20:30
22/67 anonim válasza:
130at akartam irni de komolyan! ez most kérdés? ekkora hülyeséget nem hallottam amiota élek
23/67 A kérdező kommentje:
Aha. És asszed attól lesz valaki jó vezető, hogy minél gyorsabban tud menni? Lúzer köcsög.
2009. máj. 12. 14:39
24/67 anonim válasza:
Hogy ment a vizsga? Mikoir volt/lesz? Az előző kommentjeid szerint ma. Az oktató nem kapott agyvérzést?
25/67 anonim válasza:
Érdekes hogy csak a száguldozó csávót tudod szidni, de magadról, hogy hány éves vagy, és mégis hogy kerültél olyan helyzetbe hogy ekkora baromságot kérdezz nem írsz semmit.
26/67 treffhetes válasza:
a "száguldozó csávót" szidjad nyugodtan,ha tényleg azt csinálja,amit leírt,remélem felkenődik az első fára (amikor egyedül ül a kocsiban,hogy ne még 4 embert nyírjon ki kapásból). de persze az ilyenek úgyis megússzák,majd az hal meg,aki ártatlan volt...
bár én se nagyon értem ezt a helyzetet amit felvázoltál,ha már kérdeztél,válaszolok:
jobbra: ó.m.j. megegyező
balra: ó.m.j. ellentétes irányba
28/67 anonim válasza:
Ez most komoly? Amerre kanyarodni akarunk, mindig arra.
29/67 anonim válasza:
Tuti vizsgatipp: balra kanyarodáskor jobbra, jobbra kanyarodáskor balra. Kanyarban erősen taposs rá (a lehető legerősebben) a gázpedálra és vedd az irányt az árok vagy egy fa irányába (ha tudod egyáltalán irányítani még...) :D
30/67 anonim válasza:
Ne húzzátok már fel Magatokat Tisztelt Válaszadók kamuzik a kis köcsög:) Igazából szóra se kéne méltatni Magunkat ilyen kis nyomorékok miatt, kívánom ne legyen nagyobb öröm az életedben.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!