Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket lenne érdemesebb...

Melyiket lenne érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
BMW e38 740i ről lenne szó, szerintetek manual vagy autómata váltóval éri meg jobban?Igazság szerint az az autómatától azért tartok mert ha az elromlik költségesebb mint a kézi váltó javíttatása...egyébként nem vagyok kocsi nyűvő szóval kímélem a járműveket de egy ilyen mindig is tetszett nekem csak nem tudom eldönteni, valahogy a kézi felé hajlok.Várom az egyéni és értelmes véleményeket/válaszokat.
2011. nov. 14. 01:04
1 2
 11/11 OnlyBmw válasza:
Sziasztok , látom régebbi hozászolások már de azért leírom az én élményem. Nekünk is volt szerencsénk egy 740i-ben E38 4.4-es óvatosan ellehet vele járni 12-13 literrel de ha nehezebb a lábad 20 ig nem áll meg! nekünk nem ment tönkre benne a szenzorok közül semmi, azért egy eléggé összerakott Német autó! Én is az automatát ajánlanám.
2013. ápr. 29. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!