Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon szeretnék egy robogót...

Nagyon szeretnék egy robogót venni magamnak ballagási pénzemből, csak anyámék nem biztos, hogy beleegyeznének!?

Figyelt kérdés
Apám szerintem azért nem akarja, hogy motorra üljek bármikor is, mert mesélte, hogy mikor ő ballagott oszt. társa kapott egy simpson és valahogy meghibásodott a fék vagy nem tom mi, és belehajtott egy villany oszlopba, azonnal meghalt. Megértem hogy aggódnak, de hát az én döntésem hogy mit veszek a pénzemből nem? csak abban kéne segíteni, hogy hogyan győzzem meg őket, hogy megveszem a robogót és utána nyáron leteszem a motor vizsgát/jogsit?
2011. nov. 13. 12:17
1 2
 11/17 anonim válasza:
uhh az szar ügy. anyámnak ugyanez a meséje. blab bla.. de én lány vagyok .. és nem is szeretnk sose robogót :D
2011. nov. 14. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: Közöld velük, hogy ha nem motorozhatsz, akkor kisminkeled magad, felveszel valami rövidke szoknyát, és olyan leszel mint a mai lányok többsége. :) Cigi, pia, kúrás. Ezt azért csak nem szeretnék. :)
2011. nov. 16. 12:49
 13/17 anonim válasza:
ezt nekem írtad??mert n alapból olyan vok...xD s ha visszaolvasod NEM szeretnk robogót:D
2011. nov. 16. 14:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Láttam már motorost csajt robogón, 70-es Derbin és még sok más motoron. :) Miért nem szeretnél robogót?
2011. nov. 16. 14:32
 15/17 anonim válasza:
nemvagy véletlen dorozsmai ? :D
2011. dec. 2. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg figyelembe is vehetnéd édesapád félelmét, és lemondhatnál a motorozásról te érzéketlen f*sz! Nem alaptalan a félelme, még ha nem is teljesen racionális. Ennyi áldozatod igazán hozhatsz érte. Így jártál, nyugodj bele.
2011. dec. 9. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:
egyszerre ment tönkre az első és a hátsófék?!
2011. dec. 10. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!