Ha világítás nélkül közlekedek az autóval este azér megbüntethet a rendőr?
15:11 ,
mért, valami rosszat mondott? Én is úgy tudom hogy a motor folyamatosan tölti az aksit, mikor megy = ingyen van.
Vagyis nem kell arra számítani h ha felkapcsolod a lámpákat meg a rádiót az rögtön +1liter benzinben:D.
Igen, de ha vannak rajta fogyasztók, akkor nehezebb forgatni a generátort, tehát több üzemanyagot fogyaszt a motor. Fizika egyik alapelve: "Energia nem vész el, és nem is keletkezik."
És ha egy litert nem is jelent, egy felet mindenképp, és ha sok autós ezt csinálja az, már rengeteg üzemanyag-fogyasztás, és fölösleges környezetszennyezés.
"Nem hiszem, hogy verőfényes napsütésben bármennyivel is csökkenne a karambol esélye, ha nincs felkapcsolva a világítás."
Pedig de. Egy hosszabb egyenes szakaszon sokkal jobban fel lehet mérni egy világtással közlekedő autó sebességét, mint ha anélkül jön. Szerintem sok karambol maradt már el a világítás miatt. Fényes nappal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!