A "B" ketegóriás jogsit mikor szerezhetem meg?
# 10/13
Kifejtenéd egy kicsit bővebben?
17 éves korban el lehet menni RUTIN vizsgázni, ha időben "elkezdte az ember a KRESZ oktatást és le is vizsgázott belőle. Ezután szépen levezet 30 kötelező órát és mehet FORGALOMBA vizsgázni."
forgalomban 20 órát kell vezetni....
"Így legrosszabb esetben (ha sose bukik a tanuló) akkor 17,5 évesen már lesz jogosítványa."
Ezt a legjobb esetnek hívják. Kivéve persze ha egy rosszindulatú szemétládával van dolgunk ;)
"Úgyhogy kéretik sűrű elnézéseket kérni és mostantól olyanba nem belepofázni, amihez nem értünk.."
Miért hívják legjobb esetnek?!
Az jó eset neked, ha 30 (vagy 20) órát le tudsz vezetni 6 hónap alatt?! Heti 1 órát jársz vezetni mikor tanulsz?
Szép próbálkozás volt, csak gyengécske és nem is jött be...
Na jó akkor leírom mint 17 éves, hogy hogyan is zajlik az egész ^^
16 és fél évesen elkezdheted az elméletet. Én csak 17 évesen kezdtem el, ezért azt mondom, ahogy nekem zajlottak a dolgok. Szépen levizsgáztam mindenből és most 17 és fél évesen már vezetek. A jogosítvány leérkezése pedig nem 1-2 hónap, nem pedig 1-2 hét. Nekem szerencsére 1 hét volt amíg leérkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!