Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Diesel vagy benzin?

Diesel vagy benzin?

Figyelt kérdés
ha autót vennétek az diesel lenne vagy benzin? nem kell magyarázat,egyetlen szóval válaszoljatok. köszönöm
2011. nov. 7. 17:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Benzin
2011. nov. 7. 20:10
 22/33 anonim ***** válasza:
E85 :-)
2011. nov. 7. 20:19
 23/33 A kérdező kommentje:
kerozin nem ? :D
2011. nov. 7. 20:20
 24/33 anonim ***** válasza:

"de te legalább nem akarod megmagyarázni hogy a benzines autó egészséges antioxidánsokat bocsájt ki "

Ki akarta megmagyarázni te csökött agyú marha?

2011. nov. 7. 21:33
 25/33 A kérdező kommentje:
ha jól sejtem ez a nemes megszólítás felém irányult.ezekben a pillanatokban bármit megtennék hogy 5 percen belül becsöngethessek az ilyen emberekhez és megmutassam nekik hogy milyen az ha valaki magára haragít:) csak annyit mondok hogy nem ismersz, de annyit tudnod kell hogy akár mekkora darab vagy, gyúrsz/nem gyúrsz... engem nem érdekelne... szétszaggatnálak
2011. nov. 7. 21:38
 26/33 anonim ***** válasza:
Hát most aztán nagyon megijedtem. Komolyan. Mindjárt beszarok. :(
2011. nov. 7. 21:40
 27/33 A kérdező kommentje:
nem kell beszarni:) legyél nagyfiú, küldd el nekem privátba a címed, és én garanciát vállalok rá hogy hétvégén megkereslek, és beszélgetünk egy picit:) azért csak hétvégén, mert hétköznap dolgozok, meg mellette suliba is járni kell, hogy ne legyek ilyen degenerált hulladék mint a hozzád hasonlók :)
2011. nov. 7. 21:44
 28/33 anonim ***** válasza:
Dízel
2011. nov. 7. 22:22
 29/33 anonim ***** válasza:
"Remélem megdöglesz rákban amit a szar dízelek okoznak." Ez annyira szánalmas volt... Mond meg nekem, hogy a mai világba mitől nem lehet megdögleni? A napra nyáron ne menj ki, mert rákos leszel. Télen ne legyél kint mert megfázol. Ráadásul levegőt se vegyél mert az is mérgező! Logikus nem?
2011. nov. 8. 16:02
 30/33 anonim ***** válasza:
használtan egyértelműen benzin, újonnan dízel, de csak akkor, ha kb. évi 30e km-t mennék, azokból is PTDI, vagy sima TDI
2011. nov. 8. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!