Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Diesel vagy benzin?

Diesel vagy benzin?

Figyelt kérdés
ha autót vennétek az diesel lenne vagy benzin? nem kell magyarázat,egyetlen szóval válaszoljatok. köszönöm
2011. nov. 7. 17:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"Miért, szerinted az a füst amit egy benzines autó bocsájt ki az egészséges ?"

Nem. De legalább nem rákkeltő. Ellentétben a dízellel.

2011. nov. 7. 18:30
 12/33 anonim ***** válasza:

"de mondok jobbat... a dohányzás egészséges?"

nem dohányzok, más meg úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja

"és a kaják amiket leemelsz a boltok polcairól azok egészségesek?"

Megválogathatom, hogy mit veszek le a polcról. Levegőnél nincs alternatíva...

2011. nov. 7. 18:32
 13/33 anonim ***** válasza:
31%
Akkor dobjuk ki a p.csába a részecskeszűrős, EGR-es, katalizátoros, EURO 5-öst dízeljeinket, járjunk mind zsigulikkal, mert az benzines, és nem rákkeltő!
2011. nov. 7. 18:33
 14/33 A kérdező kommentje:
szerintem is ez a megoldás... össze is préseltetem a sz*r dízel autómat :) és veszek egy trabantot, mert az nem kormol, csak tengerkék füstcsíkot húz maga után... de egyébként nem kizárt hogy ez egy afféle jelzés is egyben, mint a vadászgépekben :D tuti egészséges... f*sznak se kell levegő -.- elég nekem a trabant és zsiguli álltal kibocsájtott füst. a benzinőrült srácnak : ha egyszer baleset ér, és mentővel szállítanak kórházba, kérdd meg a mentősöket hogy szerezzenek egy benzines mentőautót mert te nem vagy hajlandó beülni egy szar diesel toyota hiace-ba mert az rákkeltő... ne érdekeljen hogy 800 ezer, meg 1 millió km-t bir a motorjuk... a benzinessel hol mennél el ennyit ? :D
2011. nov. 7. 18:46
 15/33 anonim ***** válasza:
hiába a részecskeszűrő, ha pont a rákot okozó nanorészecskéket nem szűri...
2011. nov. 7. 18:52
 16/33 anonim ***** válasza:
mert te talán 800000-1 millió km-t mész egy kocsival? Kötve hiszem. Akkor meg nem mindegy mennyit bír?
2011. nov. 7. 18:54
 17/33 anonim ***** válasza:
Azért érdekli, mert az ő által adózott lóvéból veszik és tankolják azt a Toyotát! Gusztustalan dolognak tartom, hogy a rendőrautók még mindig benzinesek! Legalább 70%-ára lehetne csökkenteni az rendőrök üzemanyagra fordított pénzét, és fenntartási költségekről ne beszéljünk, mert a rendőrök eladják még mielőtt 200e km lenne bennük, ja és a benzin sem örök élet, mint azt sokan hiszik. A lényeg: az én pénzemből tankolják a szemét benzines sz.rjaikat!
2011. nov. 7. 19:49
 18/33 A kérdező kommentje:
az meg a másik...én egy 12 ezres kis városban élek, ahol most rengeteg rendőr van :D nah most ebben az a poén, hogy 21 de max 23 évesekről van szó. és ők egész nap csak kocsikáznak... nem csinálnak semmi mást, komolyan mondom (sokat ismerek közűlük, és unják is magukat) csak kocsikáznak... elmennek erre, meg elnéznek arra is és ennyi. kapják a sok pénzt, hozzáteszem a semmiért, és persze ugyanezért a semmiért mehetnek el majd nyugdíjba 40-45 évesen :) én meg rohadjak kint a napom, meg esőbe, meg fagyba, és dögöljek meg egész nyugodtan mert mire nyugdíjas lennék addigra 150 évesnek kéne lenni hozzá. kinyalhatják a seggem a rendőrök úgy ahogy vannak.
2011. nov. 7. 19:55
 19/33 anonim ***** válasza:

Hogy visszatérjek a témához, nekem most feltöltött benzinesem van. Cserélni szeretném, és valszeg dízel lesz mert mióta beköltöztem a fővárosba, kicsit sokat tankolok.

( a dízel rákkeltő, a benzines meg sokat eszik, sz@r ez mind úgy ahogy van ).

2011. nov. 7. 20:00
 20/33 A kérdező kommentje:
persze hogy szar, de te legalább nem akarod megmagyarázni hogy a benzines autó egészséges antioxidánsokat bocsájt ki :D
2011. nov. 7. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!