Milyen foglalkozások vannak, melyek az autóvezetéssel kapcsolatosak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vezetni és jól tudok is, és most vagyok végzős gimiben, nem tudom, hol folytassam tanulmányaimat. Az autóvezetésen kívül más nem nagyon érdekel.
18/L
2011. nov. 5. 16:44
12/14 anonim válasza:
"És ha megtetszik valamelyik fuvaros foglalkozás, akkor ahhoz kapcsolódó képzésre megyek. Ha pedig nem találok normális fuvaros foglalkozást, ami tetszene, akkor keresnem kell valami teljesen mást."
Fuvarozáshoz nem kell képzés.
13/14 dancsahan válasza:
Fuvarozó lehetnél csak kéne egykis tudás (az utakra értem) pl. hova szeretnél menni csak belföldön vagy külföldön is ?hova valósi vagy? Ha Baja környékén vagy akkor a Sped-med kft-nél sikeres lennél.
14/14 anonim válasza:
fuvarozással kapcsolatos foglalkozás lehet a logisztikus, vagy raktáros, de a fuvarozó cégnél van titkárnő könyvelő HR-es meg sok mindenki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!