Milyen foglalkozások vannak, melyek az autóvezetéssel
kapcsolatosak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vezetni és jól tudok is, és most vagyok végzős gimiben, nem tudom, hol folytassam tanulmányaimat. Az autóvezetésen kívül más nem nagyon érdekel.
Végül is a legtöbb cégnél van autó szóval, ha valamiféle szerelő leszel, vagy beszerző, eljáró, ügynök stb, akkor ott fogsz autót vezetni szóval jó esélyed van, több kevesebb vezetésre ha nem szalag mellett leszel melós.
A teljesség igénye nélkül néhány ami hirtelen eszembe jut
Taxis
pizza futár
futár (kiscsomag szállítás, akár postás)
Buszsofőr
Kamionsofőr
AUtómentős
VAgy akár rendőr, rabszállító, stb lehetetlen felsorolni
2011. nov. 5. 17:19
3/14 anonim válasza:
Attól is függ milyen autót szeretsz vezetni, ha csak személyautót akkor kamion meg busz nem játszik. Meg ugye ezekkel nagyon száguldozni se lehet.
A futár az már jobb de ott megint teherautót kell többnyire vezetni.
Sofőr a legjobb vagy taxis.
2011. nov. 5. 17:22
4/14 anonim válasza:
JA az ügynök kimaradt nagyon sok csaj ügynök van pl.: Coca-cola, Pepsi, meg minden féle gyárnak Trilak, Ultra stb... csak hát az nem a vezetésről szól első sorban, de sokat vezetnek ők is
2011. nov. 5. 17:23
5/14 anonim válasza:
Elsőkörben menj el szerintem kajafutárnak, az pörgős ,nyomni kell neki ,mert kihűl a cucc és nincs jatt,de szabad meló is egyben. Ha nem unod meg akkor taxis,vagy utazóügynök,kiscsomagfutár. Kamionosdi nem a vezetés élvezetéről szól,rettentő monoton dolog.
Ha hiszed ha nem elég veszélyes egész nap a forgalomban lenni. Mi van ha nekedmennek de úgy rendesen? Egy irodában vagy műhelyben nem sok baleset érhet, legalábbis ott kevesebben halnak meg mint az utakon.
Én is szeretek vezetni de azon elgondolkodnék hogy évekig legyek sofőr úgy hogy napi 100-150km-t levezetek. Így nagyobb az esélye hogy balesetbe keveredek mintha csak a munkahelyig mennék autóval.
Ha ennyire biztos vagy benne hogy jól tudsz vezetni akkor versenyezhetünk hogy melyikünk tud mondjuk zökkenőmentesebben végigmenni a városon :D
2 éve van jogsim.
2011. nov. 5. 18:24
7/14 anonim válasza:
18 évesen max 1 éves lehet a jogsid, így nem fognak sofőrként alkalmazni. Ráadásul lány vagy, ha defektet kapsz a cégtől 100km-re akkor tudnál kereket cserélni, vagy egy izzócsere menne?
2011. nov. 5. 18:27
8/14 anonim válasza:
18 évesen nő jól vezet,viccelsz? még 40 sem
2011. nov. 5. 19:37
9/14 A kérdező kommentje:
Még nincs is jogsim! De tudom, hogy jól vezetek, mert már volt pár órám forgalomban, és profi vagyok.:D Az mellékes, h nő vagyok. Attól még, hogy nincs jogsim, már tudhatom, hogy van hozzá tehetségem, és hogy szeretem csinálni. Nem úgy gondoltam, hogy rögtön gimi után elmegyek dolgozni. Csak tudni kéne, hogy milyen irányba menjek gimi után tanulni. És ha megtetszik valamelyik fuvaros foglalkozás, akkor ahhoz kapcsolódó képzésre megyek. Ha pedig nem találok normális fuvaros foglalkozást, ami tetszene, akkor keresnem kell valami teljesen mást.
2011. nov. 5. 19:50
10/14 anonim válasza:
A nők soha nem tanulnak meg vezetni, hiába hiszik azt ogy tudnak. Bocs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!