Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a dízel ára eléri a 420Ft-os összeget novembertől?

Figyelt kérdés
Engem csak az érdekelne, hogy a jövedéki adó emelése után, amikor valószínű, hogy 420 Ft körül lesz a dízel ára, vajon mennyien rakják le az autóikat? Illetve most miért nincs tüntetés, összefogás, mint anno az előző kormány ellen volt az öszödi beszéd után? Úgy érzem, mintha mindenkit csak bosszantanának a kormány lépései, de mégis tűrjük. Mit kéne tennünk ez ellen?
2011. okt. 29. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen úgy látszik az emberek 2/3-ada ennyire ostoba hogy Viktor elvtárséktól csodát várt,egyetértek azzal aki írta ezt bizony magatoknak köszönhetitek.
2011. okt. 30. 07:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
azt gondolom, hogy .... ! Amúgy én nem tudom letenni az autót, mert csak azzal tudok bejárni a munkahelyemre. Más megoldás az albérlet lenne, ami többe kerülne, meg a családomtól távol lennék. Annak semmi értelme, közelebbi munkahely perpill nincs. A meló miatt havi 1000 km megoldható, de az egyéb autós kiruccanások már jóideje megcsappantak.
2011. okt. 30. 08:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem egyre olyan érzésem van, hogy ennek a kormánynak fogalma sincs mit kéne tenni. Egyik megszorítás követi a másikat, de ez hová fog vezetni, ők sem tudják. Igaza van az előttem szólónak: a benzin/dízel árának több mint fele adó... Azért ez sokat elmond.
2011. okt. 30. 08:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, megtudom érteni azokat is, akiknek kell az autó, mert valami miatt (munka/család) nélkülözhetetlen, mert elég sok ilyen ember van.
2011. okt. 30. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!