Elszeretnék menni a kawasaki krossz nyílt napra, csak félek kiröhögnének (? )
tudok motorozni mentem már több féle motorral nagyon sokat motoroztam már főleg földes úton mert nincs jogsim
13 éves vagyok
és kiakarom próbálni a kx85-öt csak attol félek kiröhögnének mert nem mentem még ilyen erejű motorral és soah nem mentem ugratón:S nam meg semmi felszerelésem és krossz sisakom sincs
Ne beszélj baromságokat...
Egy krossz motorra UGYAN ÚGY kell jogostívány, HA nem magánterületen használod!
Más kérdés, hogy a legtöbb krossz motor nem felel meg a KRESZ által előírt kötelezvényeknek, így nem lehet velük forgalomba közlekedni.
Másrészről a nyílt nap szervezői bemondásra hiszik el a gyerekeknek (mert lássuk be, 85 ccm-es krossz motort csak gyerekek használnak...), hogy ők aztán tudnak motorozni? Mert ha engednek ráülni valami tapasztalatlan hülye kölköt aki az első elindulásnál rommá töri a gépet és okoz benne 200.000 forint kárt az nagy szívás...
Első válaszoló vagyok.
Nagyon el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy majd te lemész apáddal és akkor ott fogsz körözni ezerrel.
A nyílt nap nem attól nyílt nap, h bármilyen hülye hajthatja a gépeket.
Max egy fotó erejéig majd ráülhetsz aztán cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!