Ez el fog múlni? Autó mániás vagyok?
http://www.youtube.com/watch?v=vEffZoX9DXs&feature=related
szóval ilyeneket nézel?
Hát nem tudom hány éves vagy de én kiskoromban odavoltam az autókért. Volt egy kazal mecsboxom :D Utána a kedvenc filmem a Halálos iram lett.. Utána leraktam a jogsit.
De mivel a rendőrök sokat szekáltak így áttértem egy más stílusra. Rájöttem hogy a csili vili sportkocsik nem tudják legyőzni a nagyobb akadályokat és elkezdtem a terepjárók felé húzni. De mivel nagyon szeretem az autókat és pénzem finanszírozni ezt nem volt (mert a rendőrök mindíg elszedték) én meg úton akarok maradni úgy döntöttem kamionos pályára lépek. Vannak hátrányai és előnyei is. Hátránya hogy családalapításra nemiggazán számíthatok előnye hogy úton vagyok pénzt keresek.
Én meg ilyen Icetruck-os vidiket nézek. Szeretem a kihívásokat. Jó érzés úgy kiszállni a kocsiból hogy győztem megcsináltam ott vagyok. Hiába akart a természet kiszúrni velem. Amúgy mikor a teherautó jogsit csináltam pont egy békebeli kék zil volt az elméleti oktató autó. :D olyan 55 éves lehet. Néha elgondolkodtam rajta hogy ott áll a garázsba a maga nyugalmában és 55 éves.. hmm... Mondja valaki hogy a régi emberek nem maradandót alkottak.
(Lehet rád is ez a sors vár??) :D
Második válaszoló:Köszi a válaszod igen olyan videókat nézek
én is oda vagyok az autókért és nekem is nagy kedvencem a halálos iram, én 18/F vagyok és nekem jobban tetszenek azok az autók amikkel lehet menni a sárban, úgy élveztem mikor meg volt rakva a zil fával és mentünk felfelé a parton és kapart a lökhárító tolta a sarat,vagy télen mikor nem bírt ki menni valahol elakadtunk utána kötöttük az mtz 82-est(meg volt láncolva az mtz-nek mind a négy kereke) és úgy mentünk kifelé a parton. Ez olyan élmény amit sokan nem élnek át.Egyébként én is gondolkozok hogy kamionos legyek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!